Vizitator nemessis Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 salutare tuturor am cumparat depe mivarom 2 diffuzoare Alien AN-2612 8ohm si vreau sale folosesc ca medie bass dar problema e ca scoate prea mult bass si asi vrea daca ma puteti ajuta cum sai reduc din bass cat de cat dar nu de tot Link spre comentariu
dj_bryz Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Parerea mea este ca difuzoarele scot prea mult bas pentru ca sunt praf pe medii. In lipsa mediilor difuzorul "da" o huruiala care te face sa crezi ca are prea mult bas..si acopera ceva ce ai tu nevoie....adica frecventele medii. Dar nici pe alea nu le are cum trebuie. Mai mult ca sigur puteai sa dau din EQ basul mai jos..dar poate ti se pare ca tot bas au ..pentru ca ele nu au medii. Sau vorbesc gresit. Link spre comentariu
paul_78 Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Ptr a nu mai deschide un alt topic , indraznesc sa pun o intrebare catre cunoscatori ceva pareri despre difuzorul MONACOR SPP-300 AD ( este un difuzor cu impedanta de 8 ohmi si 250 w max muzic. Le-am gasit la cineva la pretul de 200 ron perechea si vreau sa stiu ce parere aveti despre raportul calitate pret . Cu stima Paul, Aici aveti datele despre difuzoare difuzoare.doc Link spre comentariu
VTP Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 @paul_78, Raportul citat = excelent! Link spre comentariu
Vizitator Marius-Valerius Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Va salut,Ca si Nemessis, am si eu nevoie de ajutor cu privire la un difuzor. Am o pereche de boxe TDL Electronics Studio 0.5 La una din boxe difuzorul de bas are urmatoarea problema: bobina difuzorului este desprinsa de pe speeder. Difuzorul functioneaza. Nu stiu daca ruptura a aparut din cauza varstei sau din cauza ca cel de la care am cumparat boxele, folosea loudness+corectii. Constructia difuzorului permite acces pe ambele parti ale speeder-ului. Se poate fixa fara a fi indepartat tot ansamblul suspensie+con+bobina? Daca da, cu ce se poate lipi? Urmatoarea intrebare ar fi legata de producatorul difuzorului. Pe el nu este inscris decat codul 6DC363. Ce difuzor este acesta? Seamana foarte bine cu Kef. Va multumesc! Link spre comentariu
Dominicue Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 (editat) Va salut,Ca si Nemessis, am si eu nevoie de ajutor cu privire la un difuzor.Am o pereche de boxe TDL Electronics Studio 0.5La una din boxe difuzorul de bas are urmatoarea problema: bobina difuzorului este desprinsa de pe speeder. Difuzorul functioneaza. Nu stiu daca ruptura a aparut din cauza varstei sau din cauza ca cel de la care am cumparat boxele, folosea loudness+corectii. Constructia difuzorului permite acces pe ambele parti ale speeder-ului.Se poate fixa fara a fi indepartat tot ansamblul suspensie+con+bobina? Daca da, cu ce se poate lipi?Urmatoarea intrebare ar fi legata de producatorul difuzorului. Pe el nu este inscris decat codul 6DC363. Ce difuzor este acesta? Seamana foarte bine cu Kef.Va multumesc! Spui ca difuzorul totusi functioneaza....cea ce pe mine unul ma mira, pentru ca tu spui ca bobina este desprinsa de pe spider . Pune si tu cateva poze cu difuzorul in cauza sa vedem cum arata ruptura spiderului . Editat August 1, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
Vizitator Marius-Valerius Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Poze cu starea in care se afla speeder-ul. Nu este distrus nimic. Doar ca speeder-ul mai este prins de bobina doar pe o lungime de 1cm din toata circumferinta bobinei. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Un adeziv bun, compozit, folosit atent in zona cu pricina, nu in exces. Link spre comentariu
Dominicue Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 (editat) Da se poate folosi un BIcomponent in zona cu pricina, eventual folosita o seringa de unica folosinta cu un ac mai gros ( pe care in indoi usor la capat ) ar facilita aplicarea mai usoara a adezivului . Editat August 1, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
Vizitator Marius-Valerius Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Multumesc pentru raspunsuri, am vazut la Dedeman, Bison Epoxy, transparent. Cred ca este bun.Ar merge pus un difuzor full-range in astfel de incinta?Ceva ce ar merge fara modificari ar fi Tang Band W5 1880. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum