Vizitator mirell2000 Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Buna ziua , am stat din greseala pe tableta si sa spart touchu si se aprinde doar ca apare "android" si asa rămâne nu mai continua pana la meniu , e din cauza touchu-lui sau mai e ceva defect la ea? Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Normal ar trebui să-şi continuie boot-area si să ajungă la meniu...cred că s-a defectat si altceva!...probabil nu mai există legatură cu memoria flash.... Link spre comentariu
ptraian2 Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 ar trebui desfacuta si vazut ce sa mai intamplat acolo probabil daca teai pus pe ia sa indoit umpic si sa desfacut ceva conectori prin inauntru Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Tabletele au 2 conectori mari si lati: conectorul displayului si cel al touchscreen-ului. Si nici una dintre componentele enumerate mai devreme nu are treaba cu imposibilitatea boot-arii. Parerea mea: alta la rand, nu m-as complica cu reparatii, treci de pretul uneia noi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum