nelutuPO Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Buna ziua, am la reparat un LCD Luxor la care am gasit invertorul defect ( un traf era copt o mufa pentru lampi era desprinsa datorita incalziriii) . Am inlocuit invertorul cod LC420WUN/ 6632L-0604A cu altul original , facut probe ok, luat de client , a doua zi spune ca iar se aprinde ptr 3-4 sec dupa care se opreste . Verific si gasesc iarasi mufa spre lampi dezlipita, o lipesc si functioneaza corect dar traful ( acelasi care a fost ars ) se incalzeste excesiv cea ce duce la dezlipirea mufei. cred ca problema este la lampi , altceva nu as vedea ce sa aibe. A mai avut cineva ceva asemanator ? Stima Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Daca ai avea cu ce testa lampile ar fi super bine dar 99,99% lampa defecta sau izolatia ei aiurea si strapunge.Niciodata nu dau tvul la client in cazuri din astea fara macar 30-45 minute de proba si testat apoi daca se incalzeste ceva Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 desfaceti panelul si cu siguranta veti gasi zone in care au loc scurgeri la masa( fisuri in plastic,soclu lampi,etc) Link spre comentariu
nelutuPO Postat Iulie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2015 Dane si eu am probat tv cca 40 min, la propietar a mers cca 2 ore dupa care s-a oprit. . Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Schimba lampa cu alta din alt soclu sa vezi se incalzeste alt trafo?! Atunci sigur e lampa de vina!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum