Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema Daewoo model 21Q1T

bogdyyyy

Postări Recomandate

Buna ziua

la acest model cu sasiul Cp-375 am gasit scurt intre pinii 12 (+8V) si pinul 44 (gnd 2) al procesorului TDA8374A . Are cineva idee de unde as putea cumpara acest procesor ? 

va multumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naetv

2

• BUGHIU

2

• bogdyyyy

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

TDA8374A =(,,jungla,,) matrice rgb ,,cale comuna ,,fi,sincroprocesor .....procesorul este sda 5xxx sau m....

I2C-bus controlled economy PAL/NTSC and NTSC TV-processors  http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/8/TDA8374A.shtml

la adela.... din craiova

TDA8374A-PHI

Preț: 136,00 RON (Pretul include TVA) Stoc Limitat

repede sa nu-l pierdeti , probil il dau cu tv cu tot :rade: :rade:

atentie la terminatie - cititi http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=600.0

eu l-am gasit ars din cauza CI cadre , integrat - legat direct la TDA8374 - si cind se arde ia si jungla dupa el - in cazul de fata pin 12 este alimentare si posibil sa fie alta cauza , dar nu strica sa verificati si tda8356

la vremea aia - 2008 - eu am luat de la tavi

cel mai sigur ca si compatibilitate ar fi din recuperari

Editat de naetv
Link spre comentariu

Sa nu-mi spui ca ceea ce ai  subliniat cu rosu inseamna ca TDA8374 vrea sa fie....procesorul si nu cel care l-a specificat colegul iuliantv?!?!?!

am vazut ca ai ceva cu mine , dar ....... multe circuite integrate tip jungla sint denumite in datele de catalog - procesor video - nu trebuie sa fie obligatoriu legat de comenzi ca sa fie numit procesor

daca te uitai in link , aia este denumirea completa in datasheet

in cazul de fata ai un procesor de comenzi si un procesor video , eventual la cele mai vechi si un procesor teletext - ca ultimele UOC le au pe toate in aceeasi capsula este altceva

Link spre comentariu

am vazut ca ai ceva cu mine , dar ....... 

....dar viceversa...nu e valabila?!?!

:scarpin

Trebuie,cred ,delimitate functiile integratelor!!! Procesor=creier......jungla=orice doresti in afara de .....creier!! Tot asa de bine este si MSP3410.....''procesor'' audio nu.... ''creier tv''.....

Ptiu drace ce comparatii am gasit!! :rade:

P.S.-Nu am nimic cu tine,dimpotriva te respect ca meserias....dar prea-i ''tragi de atentie'' pe toti mai tare ca un ....moderator!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări