bogdyyyy Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 Buna ziua la acest model cu sasiul Cp-375 am gasit scurt intre pinii 12 (+8V) si pinul 44 (gnd 2) al procesorului TDA8374A . Are cineva idee de unde as putea cumpara acest procesor ? va multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 Aveti mp . Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 TDA8374A =(,,jungla,,) matrice rgb ,,cale comuna ,,fi,sincroprocesor .....procesorul este sda 5xxx sau m.... Link spre comentariu
naetv Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 (editat) TDA8374A =(,,jungla,,) matrice rgb ,,cale comuna ,,fi,sincroprocesor .....procesorul este sda 5xxx sau m.... I2C-bus controlled economy PAL/NTSC and NTSC TV-processors http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/8/TDA8374A.shtml la adela.... din craiova TDA8374A-PHI Preț: 136,00 RON (Pretul include TVA) Stoc Limitat repede sa nu-l pierdeti , probil il dau cu tv cu tot atentie la terminatie - cititi http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=600.0 eu l-am gasit ars din cauza CI cadre , integrat - legat direct la TDA8374 - si cind se arde ia si jungla dupa el - in cazul de fata pin 12 este alimentare si posibil sa fie alta cauza , dar nu strica sa verificati si tda8356 la vremea aia - 2008 - eu am luat de la tavi cel mai sigur ca si compatibilitate ar fi din recuperari Editat Iulie 26, 2015 de naetv Link spre comentariu
santamihai Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Aveti un mesaj privat de la mine. Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Iulie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2015 am gasit nou , cu terminatia A; mai mult ca sigur productie "Japonia continentala " . Testez si va comunic rezultatul . Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 I2C-bus controlled economy PAL/NTSC and NTSC TV-processors http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/8/TDA8374A.shtml Sa nu-mi spui ca ceea ce ai subliniat cu rosu inseamna ca TDA8374 vrea sa fie....procesorul si nu cel care l-a specificat colegul iuliantv?!?!?! Link spre comentariu
naetv Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Sa nu-mi spui ca ceea ce ai subliniat cu rosu inseamna ca TDA8374 vrea sa fie....procesorul si nu cel care l-a specificat colegul iuliantv?!?!?! am vazut ca ai ceva cu mine , dar ....... multe circuite integrate tip jungla sint denumite in datele de catalog - procesor video - nu trebuie sa fie obligatoriu legat de comenzi ca sa fie numit procesor daca te uitai in link , aia este denumirea completa in datasheet in cazul de fata ai un procesor de comenzi si un procesor video , eventual la cele mai vechi si un procesor teletext - ca ultimele UOC le au pe toate in aceeasi capsula este altceva Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 am vazut ca ai ceva cu mine , dar ....... ....dar viceversa...nu e valabila?!?! Trebuie,cred ,delimitate functiile integratelor!!! Procesor=creier......jungla=orice doresti in afara de .....creier!! Tot asa de bine este si MSP3410.....''procesor'' audio nu.... ''creier tv''..... Ptiu drace ce comparatii am gasit!! P.S.-Nu am nimic cu tine,dimpotriva te respect ca meserias....dar prea-i ''tragi de atentie'' pe toti mai tare ca un ....moderator!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum