Vizitator HOGEA Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Detin o pereche de boxe B&W DM601S2 si am gasit un amplificator Kenwood ka7010 si un Kenwood BasicM1 + C1, la preturi foarte apropiate. Care credeti ca s-ar potrivi mai bine cu boxele mele? Multumesc. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Cel care functioneaza va fi mai bun . Link spre comentariu
zal Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Dintre cele două poţi alege doar 7010, uită de M1, cînd se strică îl arunci cu totul. Buba e că-i mai forţos ca boxele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Nu-i bai, oricum se recomanda ca ampliful sa aibe un headroom de minim 1,5db in raport cu incinta, preferabil sa fie capabil de 3db headroom. Boxa tine 2x Rms program si 4x Rms short peak power. Adica cel putin asa ar trebui... Eu in Melomanele mele, de 80W dadeam cu amplif de 2x250W/4R, alimentat in +/- 63Vcc, pe vremuri, si 2 perechi de finali/brat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum