Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se desface un laptop

romicap

Postări Recomandate

Dell Latitude E5420 nu stiu cum sa ajung la difuzoare sa le curat !Am folosit laptopul in atelier si cred ca din cauza prafului (am taiat cu flexul ...etc.)

difuzoarele nu se mai aud decat foarte incet .Poate cineva sa spuna cum se procedeaza ? Nu am desfacut niciodata un laptop .

Multumesc frumos.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• romicap

3

• Dell vostro

2

• codrut

1

• elmar

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ohooo,... baietii astia desfac tot laptopul...vor sa schimbe placa de baza , ori nu am fost eu atent,dar difuzoarele tot nu realizez unde sunt   :26 am vazut doar cum se desface conexiunea lor de placa....Sa fie oare pe partea dedesupt ? ! Daca a desfacut cineva ,il rog frumos sa ma indrume. Multumesc inca o data .

Link spre comentariu

Păi e suficient să desfaceţi capacul din spate a laptopului şi aveţi acces vizual la membranele difuzoarelor....probabil s-a depus ceva pilitură de fier...care impiedică membrana să se deplaseze liberă in functie de semnalul audio.

Dacă e asa...e suficient să îndepărtaţi acea pilitura cu un material moale care să nu zgârie sau să înţepe membrana difuzoarelor.

Editat de elmar
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări