Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand/schimb Sommerkamp SK-769RH (Yaesu FT-770RH )

nea_bobina

Postări Recomandate

Buna dimineata, 
Colegul Cezar, YO3FHM, m-a rugat sa postez acest anunt, aparut si pe radioamator.ro :

Vand/schimb Sommerkamp SK-769RH (Yaesu FT-770RH )
UHF 430-440 MHz, 25W FM (cu reglaj Hi/Low), VFO continuu cu step reglabil si memorie + Up/Down MHz/M CH si functie SCAN, PMS, T-Call, lucru split +/- ajustabil (ptr repetoare) + functie reverse, volum, squelch, mufa microfon.

Posted Image

Prefer la schimb + diferenta de pret cu un transceiver CB din clasa President Lincoln (sau alte brand-uri cu aceleasi functii).

Statia e perfect functionala dar a fost utilizata. Nu are microfon (se poate adapta unul fara nici o problema) si nici sursa de alimentare (functioneaza excelent si pe acumulatori auto sau de UPS). Dispune si de modulul CTCSS, nu prezinta defecte ascunse si nu s-a intervenit in interior, poate fi probata, testata, etc.

Astept propuneri pe adresa de e-mail ([email protected]) ! 
Cu multumiri,
Cezar, YO3FHM

Cei care pot fi interesati, pot sa posteze si aici sau sa-mi lase PM, il voi anunta eu pe YO3FHM...

Cu stima,
Nea Bobina

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nea_bobina

3

• danila111

1

Acum am vazut interventia colegului, da, am uitat sa mentionez si pretul (care era oricum precizat pe link-ul de la radioamator.ro).

Pentru cine e interesat, 250 RON. Se expediaza ramburs, taxele pot fi suportate de proprietar.

Cu stima,

Nea Bobina

Link spre comentariu

Statia e disponibila in continuare.Pretul +/- conditiile de schimb pot fi negociate, daca cineva e interesat,e invitat sa vina cu propuneri! Nimic nu e batut in cuie!Cu stima,Nea Bobina

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări