nea_bobina Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Buna dimineata, Colegul Cezar, YO3FHM, m-a rugat sa postez acest anunt, aparut si pe radioamator.ro : Vand/schimb Sommerkamp SK-769RH (Yaesu FT-770RH ) UHF 430-440 MHz, 25W FM (cu reglaj Hi/Low), VFO continuu cu step reglabil si memorie + Up/Down MHz/M CH si functie SCAN, PMS, T-Call, lucru split +/- ajustabil (ptr repetoare) + functie reverse, volum, squelch, mufa microfon. Prefer la schimb + diferenta de pret cu un transceiver CB din clasa President Lincoln (sau alte brand-uri cu aceleasi functii). Statia e perfect functionala dar a fost utilizata. Nu are microfon (se poate adapta unul fara nici o problema) si nici sursa de alimentare (functioneaza excelent si pe acumulatori auto sau de UPS). Dispune si de modulul CTCSS, nu prezinta defecte ascunse si nu s-a intervenit in interior, poate fi probata, testata, etc. Astept propuneri pe adresa de e-mail ([email protected]) ! Cu multumiri, Cezar, YO3FHM _______________________________________________________ Cei care pot fi interesati, pot sa posteze si aici sau sa-mi lase PM, il voi anunta eu pe YO3FHM... Cu stima, Nea Bobina Link spre comentariu
danila111 Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 Pune si matale un pret acolo ....ca asa e regula Link spre comentariu
nea_bobina Postat Iulie 27, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2015 Acum am vazut interventia colegului, da, am uitat sa mentionez si pretul (care era oricum precizat pe link-ul de la radioamator.ro). Pentru cine e interesat, 250 RON. Se expediaza ramburs, taxele pot fi suportate de proprietar. Cu stima, Nea Bobina Link spre comentariu
nea_bobina Postat Iulie 30, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2015 Statia e disponibila in continuare.Pretul +/- conditiile de schimb pot fi negociate, daca cineva e interesat,e invitat sa vina cu propuneri! Nimic nu e batut in cuie!Cu stima,Nea Bobina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum