Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CAMERA AUTO DVR HD

Vizitator Alina Harhas

Postări Recomandate

Vizitator Alina Harhas

Buna ziua, ma intereseaza sa cumpar o camera auto pt. cineva si nu prea am experienta in domeniu deci, as dori sa va dati cu parerea la cele de mai jos:

• [*]  Mediu de stocare: Card de memorie [*]   Carduri compatibile: MicroSD / MicroSDHC (max. 32 GB) [*]   Rezoluţie video: 640x480, 720x480, 1280x720, 1280x960 [*]   Unghi filmare: 120 grade [*]   Led infrarosu: 6 leduri Microfon incorporat [*]   Difuzor incorporat [*]   Conectivitate: Ieșire AV [*]   Dimensiune ecran: 2.4 inch [*]   Tip acumulator: Litiu-Ion 1020mAh BL-5C [*]   Accesorii incluse: Cablu USB, incărcător auto, manual de utilizare, suport pentru parbriz; [*]   Alte functii: functie nightvision, inregistrare ciclica, functie de stergere automata, functie de inregistrare la detectarea miscarii, functie de stingere automată a ecranului; [*]   Culoare disponibila: negru

post-248224-0-02839400-1437657194_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircel

2

• sesebe

1

• diamant

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Aceasta a fost la Lidl cu 230 lei:

• [*]Documents traffic in detailed Full HD 1080p at 25fps with an integrated G-sensor which automatically records video sequence in case of impact [*]Continuous recording and 3, 5 or 10 minute sequence recording options, as well as additional photo function, preview function and live preview via 2.7" TFT display [*]Includes pivoting and swivelling suction cup holder, USB-to-mini-USB cable and 12/24V USB adaptor [*]SPECIFICATIONS:
    - Video resolution: Full HD 1080p
    - Photo resolution: 1MP (max. 12MP interpolated)
    - Memory cards (not included): Micro-SD/SD HC up to 32GB
    - Connections: Mini-HDMI, Mini-USB, Micro-SD slot [*]Record and document accidents, collisions and other incidents on the road [*]Li-Ion technology [*]No memory effect [*]Low self-discharge [*]Constant high performance [*]Efficient and environmentally friendly

post-228692-0-35713600-1437659450_thumb.jpg

Editat de Mircel
Link spre comentariu
Vizitator Alina Harhas

In mod sigur nu te intereseaza. E doar un spam jalnic,extrem de jalnic.

Nu e niciun spam, am luat cu c/p detaliile despre camera de pe un site unde am gasit-o, pentru ca am vrut sa-si dea cu parerea cineva care se pricepe, sa nu dau banii pe ea aiurea, sau sa ma fac de ras, pentru ca am de gand sa o cumpar pentru cineva. 

Aceasta a fost la Lidl cu 230 lei:

[*]Documents traffic in detailed Full HD 1080p at 25fps with an integrated G-sensor which automatically records video sequence in case of impact

[*]Continuous recording and 3, 5 or 10 minute sequence recording options, as well as additional photo function, preview function and live preview via 2.7" TFT display

[*]Includes pivoting and swivelling suction cup holder, USB-to-mini-USB cable and 12/24V USB adaptor

[*]SPECIFICATIONS:

- Video resolution: Full HD 1080p

- Photo resolution: 1MP (max. 12MP interpolated)

- Memory cards (not included): Micro-SD/SD HC up to 32GB

- Connections: Mini-HDMI, Mini-USB, Micro-SD slot

[*]Record and document accidents, collisions and other incidents on the road

[*]Li-Ion technology

[*]No memory effect

[*]Low self-discharge

[*]Constant high performance

[*]Efficient and environmentally friendly

Despre cea care am gasit-o eu ce parere ai ? e buna de ceva ? Nu ma pricep deloc, deci nici sa le compar. 

Link spre comentariu

Diferența este la rezoluție.

Pe tine te interesează evenimentul înregistrat nu calitatea filmării.

Dacă a ta este la 120 lei și nu ești pretențios, ia-o.

Nu aprinde ledurile din față dacă o folosești lipită de parbriz sau lunetă.

Lumina lor va fi reflectată de sticlă și va strica imaginea.

Nu o folosi în afara țării. În Austria, Germania și poate alte țări, aceste camere sunt interzise în trafic

Editat de Mircel
Link spre comentariu
Vizitator victor ponta

Ok,daca nu e spam,raspund si eu,evident,cu scuzele de rigoare.

Modelul prezentat nu merita mai mult de 60-70 lei iar datele tehnice prezentate sunt putin mai coafate,calitatea componentelor fiind minima.

Mare lucru nu puteti sa faceti cu datele stocate de acest tip de camera.

Nu ofera calitatea necesara scoaterii unor detalii necesare in a proba,demonstra,deslusi, itele unui incident sau a unui fapt de alta natura.

De curand am fost nevoit sa cumpar o astfel de camera.

Primisem una cadou precum cea prezentata de dvs in primul post. La randul meu,am facut-o cadou unui cunoscut,in timp ce stateam la semafor.

Direct pe geam.....ca la Mc'ratza.

Mi-am comandat asta

Prestigio RoadRunner 560, Full HD 

si am probat-o 3500km, pana in acest moment. Ma declar multumit si am decis s-o pastrez.

Editat de victor ponta
Link spre comentariu

Detin camera prezentata de Mircel mai sus si pot spune ca este exact ce scrie , fara a denatura sau supraaprecia ceva.Singurul dezavantaj ar fi ca nu este dust si waterproof ca sa o pt folosi si afara din masina in activitati zilnice, deoarece este mica, usoara si nu se incinge.

Pe de alta parte am avut si porcaria aia chinezeasca  si pot spune ca in 30 sec m-am convins ca am luat o mare tzeapa.

Nuu inregistreaza hd, desi asta sustine pe cutie,nu tine bateria ca in specs, nu merge card de 16 sau 32 gb, da eroare de citire card des, probleme cu alimentarea cateodata,meniu greoi si alambicat, mai uita sa se aprinda si are nevoie de interventie socanta, iar lcd-ul ala este de toata jena, in plus ...este foarte mare si urata.

Pretul meu pentru asa o minune a "tehnologiei avansate" chinezesti: nici sa ma platesti nu as sta cu plasticul ala (probabil)inutil in masina!

Editat de diamant
Link spre comentariu
Vizitator Alina Harhas

Diferența este la rezoluție.

Pe tine te interesează evenimentul înregistrat nu calitatea filmării.

Dacă a ta este la 120 lei și nu ești pretențios, ia-o.

Nu aprinde ledurile din față dacă o folosești lipită de parbriz sau lunetă.

Lumina lor va fi reflectată de sticlă și va strica imaginea.

Nu o folosi în afara țării. În Austria, Germania și poate alte țări, aceste camere sunt interzise în trafic

Serios ca sunt interzise ? Persoana carei vreau sa i-o ofer  pleaca in Germania, si ma gandeam sa o foloseasca pe drum, in caz ca se intampla ceva sau nu stiu.. 

Ledurile acelea nu sunt pt a filma pe timp de noapte ?

Ok,daca nu e spam,raspund si eu,evident,cu scuzele de rigoare.

Modelul prezentat nu merita mai mult de 60-70 lei iar datele tehnice prezentate sunt putin mai coafate,calitatea componentelor fiind minima.

Mare lucru nu puteti sa faceti cu datele stocate de acest tip de camera.

Nu ofera calitatea necesara scoaterii unor detalii necesare in a proba,demonstra,deslusi, itele unui incident sau a unui fapt de alta natura.

De curand am fost nevoit sa cumpar o astfel de camera.

Primisem una cadou precum cea prezentata de dvs in primul post. La randul meu,am facut-o cadou unui cunoscut,in timp ce stateam la semafor.

Direct pe geam.....ca la Mc'ratza.

Mi-am comandat asta

Prestigio RoadRunner 560, Full HD 

si am probat-o 3500km, pana in acest moment. Ma declar multumit si am decis s-o pastrez.

Multumesc pt. raspuns, cel putin stiu sa nu o cumpar si sa ma fac de ras.. O sa o caut pe internet pe cea care ati spus ca o folositi dvs. 

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Care ar fi acum o camera buna pt masina?

Ma intereseaza sa fie cit mai mica - deci fara display, sa aiba functia de parking, full HD sau mai bine chiar peste, preferabil dubla si pt spate.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări