Vizitator danristei Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Folosesc intrarea audio a unei camere video sa intru cu un cablu stereo astfel. Pe canalul stang un microfon iar pe cel drept un semnal dintr-un receiver. Semnalele sunt curate, fara distorsiuni, in limita a -3 bd. Problema apare cand pe unul din canale (de obicei pe cel de microfon) semnalul e mai puternic si mi-l diminueaza automat pe celalalt. Am verificam setarile din camera si am incercat si pe manual si pe auto si cu atenuare pe canale. Se manifesta la fel. Exista o modalitate de separare mai buna a semnalelor intre canale ca sa nu se mai influenteze unul pe celalalt? Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Are automatic level control, care comanda ambele canale simultan. Pe manual, poti face setari independente, trebuie sa functioneze independent fiecare canal, sau sa poti folosi balans daca are un singur pot de volum si balans, altfel nu ar mai exista functia de manual level control. Mai poti incerca un mic artificiu pe care l-am recomandat multora, sa lasi sunetul (nivelul mai jos), -8 pina pe la -12db, evidnt pe MANUAL, ca sa ai o rezerva fata de virfurile mari de nivel, si sa il ridici apoi la montajul video, la nivelul dorit. Asta in cazul in care faci editare video. Link spre comentariu
Vizitator danristei Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 (editat) Multumesc pentru raspuns. Camera are un accesoriu pe care sunt butoane de volum indepentente pe fiecare canal. Cand nu folosesc acel accesoriu, pentru ca nu imi permite stabilizatorul pe care am camera, trebuie sa folosesc intrarea de 3.5mm, moment in care nu mai am control independent pe fiecare canal. Am doar auto sau manual pe ambele simultan. Chiar daca las pe manual si nivelul mai jos tot imi diminueaza volumul pe un canal daca pe celalalt e mai puternic deodata. La montaj rezolv cu aplicarea unei compresii care imi aduce la acelasi nivel variatia asta de volum. Intrebarea mea este daca electronic (un condensator pus in paralel intre canale - parca am vazut ceva de genul undeva) nu poate rezolva influenta asta a unuia asupra celuilalt. Pentru exemplificare atasez o poza in care se vede ca in momentul in care semnalul e puternic pe stanga (sus) semnalul pe dreapta (jos) se diminueaza indiferent daca audio e setat pe auto sau manual. Editat Iulie 22, 2015 de danristei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum