Gandila Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 Salutare! Ce parere aveti de difurile de inalte(elecromagnetice) cu calota de titan. Din ce am auzit ar fi cam cele mai "rasarite" ca si rezistenta mecanica, electrica si la sunet nu mai zic.Daca a mai folosit cineva sau a ascultat ziceti-mi si mie daca merita.Probabil sunt destul de scumpe pe la noi si s-ar putea sa gasesc doar contrafacaturi. Am o pereche de unitra cu difuri tonsil 3 cai si unul din tweetere cam zbarnaie. Dar avand in vedere ca au cam 20 de anishori ash zice sa le-a cam trecut tipul.PS. Tweeterul cu pricina l-am ars la ultimul revelion cu o statie de 35W pe tranzistori prin suprasolicitare la volum iar pe el este specificat 60w / 8 ohmi. De vina a fost sigur limitarile statiei care spre maxim limiteaza semnalul, ca orice pe semiconductori clasici. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 sunt foartre bune pt utilizari profesionale, dar au o usoara tenta metalica. Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 Eu ti-as recomanda sa-ti rebobinezi tweeterul.Am si eu niste boxe care au cam 18 ani si le-am prajit acum cateva luni un tweeter.Ideea e ca filtrele din boxa ta sunt special gandite pentru caracteristicile respective ale tweeter-ului. Schimbi tweeterul, poate se aude mai bine, sau mai prost?Eu ma declar multumit de ce treaba mi-a facut omu la care am mers la rebobinat. Link spre comentariu
Gandila Postat Decembrie 6, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2004 Merci oameni buni. Totusi cred ca sunt destul de scumpe asa ca o sa optez probabil la polietilena sau propiletilena(rahaturi de plastic) pt ca l-am mai rebobinat o data si nu s-a centrat bine...si nu are rost sa-mi mai bat capu cu ele.Cred ca ar fi bine sa ii schimb si filtrele ca nu prea imi dau incredere.Sunt d-alea cu 3 dB pe oct si pt calea de bas si inalte nu am decat o sigura comonenta bob la joase si un c la inalte ce vine legat dupa asa zisul trece banda de pe medii.Deci sincer ma bate gandul da le scot bob si eventual sa le masor inductanta cu o punte ceva si sa le calculez si val de cond si respectiv bobina pt bas si inalte. :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum