Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

!!!Amplificator pentru chitara!!! Am nevoie de lampi

Vizitator Wasp

Postări Recomandate

Vizitator seamaster

revin cu acest anunt( la rugamintea administratorului acestui forum si a unor mesaje restante de foarte multa vreme ),cerandu-mi scuze pentru nevizitarea subiectului de foate multa vreme.sunt in continuare de vanzare aceste lampi, sunt absolut noi,evident daca va intereseaza, discutam si despre un pret civilizat :5 bucati x General Electric 6080 ( sua )5 bucati x Heintz and Kaufman 12AT7 ( sua )1 bucata x 5Te4C ( urss )salutari.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Electron

6

• overdrive

5

• RealAlex

1

• sborkuti

1

Top autori în acest subiect

Vizitator olimpiu

VasileBanatDefinitiv:daca te pasioneaza foarte tare sa-ti construiesti un astfel de amplif,iti recomand ceva in clasa A cu EL34 sau o schema mai complicata Quad cu 2xEL34 pe fiecare canal,este o schema englezeasca cu foarte multe reactii, in anul 2001 a luat premiul cel mare din USA la categoria, cel mai bun amplif. din lume.Performantele de putere sunt relativ modeste,2x50W,dar datorita vitezei de raspuns (caracteristica forte a tuburilor) si a distorsiunilor de intermodulatie si armonice,aproape inexistente, senzatia de putere este a unui ampilf. normal cu bipolare de 2x200W.Importante sunt si sursele de semnal si boxele,se aude destul de bine si pe MP3-uri.Preampificatorul sa stii ca nu este prea important,daca este cu tuburi sau cu integrate,aici sunt nivele mici de semnal si nu prea apar distorsiuni,bineinteles sa nu fie o "cazatura"de preamplif.Personal am folosit unpreamplif cu un TDA1524 si merge super.Foarte important este finalul,dar numai pentru oameni care stiu si simt treaba asta,vad ca tu faci parte dintre ei.

Link spre comentariu
Vizitator olimpiu

sborkutizice ca-i mester : sa-l fac eu ? nu stiu nu m-am gandit la asa ceva,trebuie sa-mi fac niste calcule economice si de timp.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări