Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce echivalent are C.I. SE 120,la un Panasonic,sasiu Z8 ?

Postări Recomandate

Buna ziua la toata lumea,am si eu o problema cu acest c.i. la masurat cu minusul multimetrului pe pinul 2 si plusul pe pinul3 indica 470,iar daca masor  pe pinii 1-3,1-2,2-1,3-1 nu indica nimic. Am gasit C818-68n,in scurt,care vine pe intrarea optocuplorului D804,iar pe iesirea optocuplorului unul din pini vine in pinul2 al lui SE120 iar celalalt prin R813 si d814 un zenner de 3,9v in pinul 1 al c.i. SE120. Am gasit pe net ca ar merge si SE140,dar nu am gasit nici unul din ele,nici macar la singurul magazin care il avem in Braila nu are,as vrea sa stiu daca se poate ce as putea sa pun in locul lui sau daca se poate sa-mi spuna cineva daca masuratoare indica corect. Astept un sfat,un raspuns. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

2

• Cojocea Aurelian

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Avem asa:

- nu merge SE140 in loc de SE120 este vorba de tensiunea ce trebuie sa o scoata sursa - in cazul dvs. 120V

- daca nu gasiti SE120 puteti monta SE115 - 115V

- SE-urile se pot inlocui cu montaje simple de realizat - chiar pe forum a fost postat un montaj pentru SE142 si prin reglajul trimerului se poate modifica tensiunea de referinta.

Link spre comentariu

D-l Toni,va salut si va multumesc pt. raspuns dar tin sa precizez ca am facut o greseala cand am postat,am trecut SE120 cum e pe schema dar  pe sasiu am SE140,o sa mai caut si prin sasiele pe care le mai am pe la boxa,daca nu gasesc caut pe forum,poate la dvs la Cluj-Napoca e mai bine ca la noi la Braila,ma refer la magazinele cu piese,noi avem numai unu si de ceva vreme nu mai gasim mai nimic,cred ca o sa-l inchida cat de curand.Bafta si multa sanatate.

Link spre comentariu
Toni Marginean

SE140 am mai multe bucati recuperate. Daca va intereseaza sunati-ma: 0722506910 sau 0745881092. De aceea este acest forum ca sa ne ajutam unii pe altii!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări