vergil Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 (editat) Am vrut sa pun pe un DVD-R , un program de drivere , si nu il accepta , pentru ardere . Am incercat pe un CD-R , am luat pe bucati (programul fiind mare , 4Gb) , si culmea merge , il arde . Am incercat din nou pe DVD-R , pe bucati si nu merge . De ce nu merge ? Sau ce nu am facut , sau ce trebuie sa fac . Programul utilizat este Burning Rom . Rog frumos sa-mi explicati , daca e posibil . Multumesc . Editat Iulie 22, 2015 de vergil Link spre comentariu
ovy83 Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 "si nu il accepta , pentru ardere'' mai contret,ce inseamna asta? poate continutul este mai mare decat dvd-ul. Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2015 (editat) Nu este mai mare , fiindca l-am luat pe bucati , practic am incercat in fel si chip . Da sa-l arda , adica incepe procesul de ardere , dar se opreste , fara sa afecteze discul . Mai concret acesta este mesajul . Acelasi folder , fle , pe CD-R merge . Editat Iulie 22, 2015 de vergil Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Dar sunteţi sigur ca acea unitate optică poate ”scrie” DVD?...e posibil ca partea de dvd-RW să fie defectă! Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2015 (editat) Bun . Dar altfel de file de ce le scrie pe DVD ? Acum doua zile in urma am scris un windows butabil pe DVD . Editat Iulie 22, 2015 de vergil Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Păi ce doriţi să scrieţi? ...ce terminatie au acele file?...poate antivirusul nu vă dă voie să mutaţi acele file pe disc? Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2015 Nu cred . Pot sal inchid. Ma gandesc ca , atunci cand am facut configurarea ptr DVD butabil , ptr windows , a ramas asa . Zic asta fiindaca , la butonul de BURN imi apare burn imaj , trebuia sa apara burn the compilation . Daca este asa habar nu am cum se da inapoi . Poate ma ajutati Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 23, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2015 Pentru a face un dvd butabil , si un styk , am folosit sfaturile de la pagina de internet http://www.sebastianbargau.ro/2012/10/08/ghid-practic-cum-iti-faci-singur-un-usb-stick-bootabil-pentru-windows-7/ Modificarile facute in directorul CMD sant cele din tabelul negru . La cat ma pricep eu , cred ca ar trb date inapoi acele modificari . Nu stiu cum se face . Am dat si restaurare , am dezinstalat nero , degeaba . Nero a ramas la butonul de burn cu , burn image , in loc de burn compilation . Cred ca ramane sa reinstralez windowsul . Daca mai este cineva pe aici , si ma poate ajuta , il rog frumos Multumesc Link spre comentariu
ovy83 Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 haide-ti sa facem altfel: postati print scr. cu fisierul pe care vreti sa-l arde-ti si print scr. cu proprietatile fisierului. de obicei cand vrem sa ardem un disc(in cazul de fata cu Nero) o imagine se arde pur si simplu cu clic dreapta- burn whith Nero(alegem viteza de scriere) iar daca ardem niste fisiere deschidem Nero,selectam tipul de disc (aici DVD) si dam add.filles din fereastra lui Nero,selectam viteza si Burn. ceva din erorile aparute nu se leaga,posibil continutul sa fie mai mare decat dvd-ul sau sunt probleme cu unitatea de inscriptionat la dioda laser dvd,dupa cum stim are doua diode laser- cd si dvd sub aceeasi lentila. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 Depinde ce Nero folosestiIn stanga nu ai cumva sa alegi tipul de disk? CD sau DVD?Apoi ar trebui sa alegi parca sunt ceva optiuni cam asa iso utf.Spun asta din amintiri ca nu am dat atentie acestora,nefiind nevoie.Dupa ce dezinstalezi cauta si sterge si alte directoare ce apartin de Nero ce poate raman aiurea dupa dezinstalare.Asta depinde ce windows ai.In XP Document and Settings - nume utilizator - Application data parca asa eIn 7 Users - nume utilizator -... Nu mai stiu- local- local row- roamingVezi pe acolo ce gasesti legat de Nero sau de compania ce-l produce.Posibil sa pastreze setarile anterioare iar daca e o imagine probabil o pune ca fisier nu ca imagine,daca a mai umblat la setari sa faca ceva boot-abil posibil de asta.Nero vrea sa faca un DVD boot-abil cu acel fisier pe elMai bine printscreen cu toti pasii ce-i face.E mai facil de identificat problema. Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 23, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2015 Domnilor , va rog sa ma credeti , vreau sa pun pe un DVD doar o melodie , un fisier cu orce altceva . Nu merge Am windows7/64 Nu inteleg În 7 Users - nume utilizator -... Nu mai stiu- local- local row- roaming Il mai dezinstalez odata ....sa vad ce gasesc . Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 Nu sunt la un PC,momentan.In partitia cu sistemul de operare ai un director users,in el altele printre care si unul cu numele de utilizator,ce nume asta nu am de unde sa stiu,vezi tu care e.In acel director o sa fie unul numit AppData iar in el alte 3 Local,Roaming si Local low.Unele programe mai au fisiere pe acolo.Dar cred ca mai mult te incurc asa ca nu tine cont de mesajele mele.Acest mesaj a fost doar o clarificare suplimentara,pentru cei ce inteleg ceva cat de cat si pentru a corecta greseala,facuta vorbind din amintiri,ca nu e vorba de local row ci de local low. Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 23, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2015 Am reusit pina la urma . Dupa dezinstalare , am cautat in appdata , si prin alte parti . Am dat seach pe partitia C si am sters tot ce era cu numele de nero . Am instalat din nou , si acum nero functioneaza normal . Multumesc de ajutor . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum