Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJUTOR cu o alimentare

Postări Recomandate

salutare !!

Am si eu o intrebare ... la acest amplificator

http://www.psc-audio.ro/catalog/product ... cts_id=172

mi sa recomandat un traf MINIM de 120va cu 2 secundare de 24 volti ... acum intrebarea mea este ... ce traf imi trebuie ca sa alimentez acel amp. corespunzator nu minim (amp. pe 4 ohmi)?... si ... ce TRAF imi recomandati sa iau ca sa pot alimenta acel amp. si daca as vrea sal schimb cu unul oleak mai puternic sal pot alimenta tot cu acel TRAF. subliniez faptu' ca nu ma pricep la electrica/electronica.

va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

pt. 4 ohmi iti trebuie un traf de 2x19.5v c.a. la o putere de 175VADaca vrei sa-l faci mai puternic poti sa pui 2 astfel de amplificatoare in punte, dar chestia e ca nu poti pune atunci decat difuzoare de 8 ohmi (conform datasheetului), pt. asta iti trebuie traf de 2x 18v c.a. cu o putere de 250VA (pe care il poti folosi si doar la un amplificator dar o sa ai putere un pic mai mica).Daca nu gasesti traf. anunta-ma ca iti dau eu unu al rebobinat. Intai cauta pe forum ca sunt mai multe (probabil o sa iesi mai ieftin astfel).Daca mai ai nelamuriri intreaba.

Link spre comentariu
Vizitator MuadDib

salutare !!Am si eu o intrebare ... la acest amplificator http://www.psc-audio.ro/catalog/product ... cts_id=172mi sa recomandat un traf MINIM de 120va cu 2 secundare de 24 volti ... acum intrebarea mea este ... ce traf imi trebuie ca sa alimentez acel amp. corespunzator nu minim (amp. pe 4 ohmi)?... si ... ce TRAF imi recomandati sa iau ca sa pot alimenta acel amp. si daca as vrea sal schimb cu unul oleak mai puternic sal pot alimenta tot cu acel TRAF. subliniez faptu' ca nu ma pricep la electrica/electronica.va multumesc

Salut,Itzi trebuie un transformator cu putere de 120W, cu doua secundare. Tensiunea pe secundare depinde de impedanta de iesire...Pt 4 ohmi trebe cca 19Vca, pt 8 cca 27...Cat despre a doua intrebare...daca vrei mai multa putere asta presupune un traf mai mare si in putere si in tensiunea pe secundar... valorile depind de schema de amplif pe care vrei sa o aplici!Vino cu mai multe detalii...Bafta!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări