elctropan Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 (editat) Salut prieteni, Mă poate ajuta cineva cu o placă AAF+FI de radioreceptor MAMAIA produs de Electronica Bucureşti? Mă chinui de ceva vreme sa activez una, dar are prea multe lipsuri, inclusiv transformatoarele defazor şi ieşire. Mulţumesc. Ataşez o poză luată de pe net a acestei plăci. Editat Iulie 21, 2015 de elctropan Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Are măcar cineva datele de la TR10 şi TR11(ultimele FI-MF)? Link spre comentariu
QQme Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Daca aveti o cunostinta in Iasi va dau un aparat complet. Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 D-l QQme, am trimis mesaj PM. Cu stimă, Link spre comentariu
electron49 Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 se mai potriveste si de la albatros. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Chiar deloc! Albatrosul nu are FM! Carcasele doar semanau! Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Da, nu se potriveste de la Albatros. TR10 şi TR11 sunt FI finale pe partea de FM, înainte de etajul discriminator Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 D-l QQme am găsit o cunoştinţă dispusă să mă ajute. Am trimis informaţii pe mesaj privat. Cu stimă, Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Ok am raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum