Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salutare!am nevoie de ajutor

Vizitator alecsx123

Postări Recomandate

Vizitator alecsx123

stie cumva ,cineva echivalentele acestor doua mosfete:

ixtp80n10t  si ST  p80n10f,as avea nevoie de echivalente .....fiindca originalele adica modelele mentionate nu le gasesc sa le cumpar decat de pe undeva de prin CHINA!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ambele se găsesc la Mauser  și se pot comanda din România.

PS Echivalențe absolute nu ( prea ) există . Așa că iei frumos tranzistoarele de 80A 100V și vezi care se potrivește la aplicația ta . De exemplu : STP80NF10, IRF8010, FDP3651U , etc care se găsesc la TME . Dar tu trebuie să decizi dacă ți-e bun sau nu !

Editat de UDAR
Link spre comentariu

E probabil vorba de un invertor tensiune chinezesc. Recent, in unul de 48V/2Kw, am gasit 28 bucati, ixtp80n10t, cate 7 pe ramura, mare parte explodati. Am cautat in oferta TME, cei mai apropiati ca si caracteristici, IRF8010. Atentie insa, au capacitatea de intrare ceva mai mare ca originalii,4nF, fata de 3nF, iar semnalul de comanda oricum era prost,asigurat de cate un optocuplor cu totem pole pe iesire, de 1,5A, care comanda singur 7 mosfeti, la cca 20Khz. Eu o sa folosesc dupa fiecare optocuplor, cate un driver de 6-9A, pentru a comanda fiecare ramura.

Editat de giongiu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări