Vizitator Scriptery Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 (editat) Salutare tuturor ! Am un amplificator de la cineva care avea integratul STK4141 ars, l-a comandat si a incercat sa il repare dar a stricat si cablajul, asa ca mi l-a dat mie, insa am schimbat sigurantele si am lipit firul de la alimentare, interedant e ca la difuzor se aude foarte incet chiar daca sonorul e dat la maxim, si la auxiliar si la radio se aude la fel de incet, astept pareri si alti detinarori de aces amplificator sa imi dea un sfat, poze:http://imgur.com/a/uTGqE Editat Iulie 21, 2015 de Scriptery Link spre comentariu
zal Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 1. Nu sîntem ghicitori, dacă nu e secret modelul acelui Onkyo... 2. Dacă STK-ul a costat 15 lei e o pocnitoare. 3. Trebuie verificate şi schimbate piesele defecte de pe lîngă el (rez mai ales). Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 eu as proba cu ceva semnal finalu si dupa aia as merge mai departe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum