Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kripton -Aurel Moldovan a plecat de langa noi

viopa

Postări Recomandate

Vizitator SemnalMec

Abea astazi am citit topicul si dupa socul pe care mi l-a provocat trista veste am revenit si doresc sa transmit sincere Condoleante familei si sa il rog pe Bunul Dumnezeu sa il primeasca in randurile Dreptilor pe acest om deosebit de amabil si bun.

Am invatat multe lucruri de la el si am primit ,atunci cand am avut nevoie sfaturi necesare. Ca tot omul am avut la un moment dat si unele foarte mici divergente dar domnul 'Kripton" (asa cum il stim marea majoritate) nu a pastrat nicodata vreun sentiment negativ, si oridecate ori am avut nevoie de un sfat mi l-a dat cu drag si rabdare.

Era un membru de mare valoare care a contribuit mult la cresterea nivelului acestui site si personal am avut ce invata din foarte multele posturi de-ale sale,unele avandu-le copiate in calculator. Practic in scurtul timp pe care l-a petrecut alaturi de noi pe forum acest om a lasat in urma posturi foarte valoroase,lucru care va face ca amintirea Dumnealui sa ramna printre noi mereu.

Ca de obicei oamenii buni sunt mereu grabiti.Cu toate ca mi-a spus cu ceva timp in urma ca are ceva probleme de santate nu credeam ca ne va parasi atat de curand. Pacat,chiar este o mare pierdere si mi-as dori sa mai fie oameni ca Dumnealui gata oricand sa ajute fara a-si da aere de superioritate ! Numai cu astfel de oameni mergem inainte. Dumnezeu sa te odihneasca in pace stimate Domnule Aurel iar noua sa ne dea puterea sa fim la fel de binevoitori si deschisi in a ajuta preacum ai fost Dumneata.

Sincere regrete

PS: Nu cred ca topicul ar trebui inchis ci mai degraba sterese mesajele jignitoare.Un om care nu mai este printre noi si care a lasat atata material valoros pe acest forum nu merita jignit.

Editat de SemnalMec
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări