jack Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace . Link spre comentariu
viopa Postat Iulie 21, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2015 Asa este, a fost bogat in cunostinte atat teoretice cat si practice . Corect si principial..A trait asa cum il stiti si cat il stiti.Pentru mine a fost un frate mai mare. Daca sunt doritori sa participe financiar ma pot contacta pe privat pentru a discuta modalitatea de virare a banilor intr-un cont bancar . Inmormantarea are loc in Reghin, joi la ora 13.00. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Dumnezel sa-l ierte si odihneasca Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 De astăzi sîntem mai triști. De astăzi vom fi mai singuri. Dumnezeu să-l odihnească ! Sincere condoleanțe familiei ! Link spre comentariu
Stefan B Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Dumnezeu sa-l odihneasca. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Nu am stiut ca moderatorul @kripton este una si aceeasi persoana,Aurel Moldovan. Sa-i fie tarina usoara. Link spre comentariu
imreberes Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 E mare pierdere pentru noi toti. Dumnezeu să-l odihnească ! Sincere condoleanțe familiei ! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Trista veste....Un exemplu de modestie si colegialitate, o enciclopedie in materie de radiotehnica. Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleanțe familiei ! Link spre comentariu
feri.visky Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Vestea plecarii lui Kripton dintre cei vii m-a intristat si m-a luat prin surprindere... Este o imensa pierdere pentru colectivitatea colectionarilor de pe Pro Radio Antic, pentru forumistii Elforum, pentru toti cei care sunt interesati de radiotehnica si istoria Electronicii... Ii voi simtii lipsa... Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aduca mangaiere in familia indoliata. 2 Link spre comentariu
twinvortex Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Domnul Aurel Moldovan m-a indrumat si ajutat cu sfaturi de cate ori am avut nevoie, cu multa rabdare. Inca nu-mi vine sa cred ca nu mai este printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Este o veste foarte trista disparitia d-lui Kripton. Condoleante familiei ce trece prin momente grele! Dumnezeu sa-l odihneasca! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 Dumnezeu sa-l odihneasca, chiar era un om cum rar intalnesti in ziua de azi, mereu dispus sa colaboreze si sa ajute total dezinteresat. Condoleante familiei ! Link spre comentariu
viopa Postat Iulie 24, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2015 Cei care s-au ocupat de inmormantare multumesc pentru ajutorul financiar venit din partea celor 4 (patru) membri ai forumului. Iar tu Aurel, de acolo unde esti sa ne indrepti gandul si mainile pentru a rezolva diferitele situatii tehnice . Multumim pentru ajutorul dat si Dumnezeu sa te odihneasca! Declar topicul inchis. Link spre comentariu
Untold Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Eu am avut cateva "meciuri" cu dansul, l-am suspectat de exces de zel si ca avea ceva cu mine, desi nu ne cunosteam personal. Oricum, de la nivelul meu cunoastere nitel mai sus de genunchiul broastei, mi-am dat seama ca era un adevarat profesionist si un tip modest. Acum, imi pare rau ca l-am stresat si-mi doresc din tot sufletul sa fi ajuns intr-un loc mai bun decat cel in care a fost pana acum. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si transmit la randu-mi familiei Domniei sale, sincere condoleante! Link spre comentariu
viopa Postat Iulie 25, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2015 Rog moderatorii sa inchida topicul. Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate