Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kripton -Aurel Moldovan a plecat de langa noi

viopa

Postări Recomandate

Asa este, a fost bogat in cunostinte atat teoretice cat  si practice  . Corect si principial..A trait asa cum il stiti si cat il stiti.Pentru mine a fost un frate mai mare.

Daca sunt doritori sa participe financiar ma pot contacta pe privat pentru a discuta modalitatea de virare a banilor intr-un cont bancar .

Inmormantarea are loc in Reghin, joi  la ora 13.00.

Link spre comentariu

Trista veste....Un exemplu de modestie si colegialitate, o enciclopedie in materie de radiotehnica.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Condoleanțe familiei !

Link spre comentariu

Vestea plecarii lui Kripton dintre cei vii m-a intristat si m-a luat prin surprindere... Este o imensa pierdere pentru colectivitatea colectionarilor de pe Pro Radio Antic, pentru forumistii Elforum, pentru toti cei care sunt interesati de radiotehnica si istoria Electronicii...

Ii voi simtii lipsa...

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aduca mangaiere in familia indoliata.

Link spre comentariu

Domnul Aurel Moldovan m-a indrumat si ajutat cu sfaturi de cate ori am avut nevoie, cu multa rabdare. Inca nu-mi vine sa cred ca nu mai este printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l odihneasca, chiar era un om cum rar intalnesti in ziua de azi, mereu dispus sa colaboreze si sa ajute total dezinteresat. Condoleante familiei !

Link spre comentariu

Cei care s-au ocupat de inmormantare multumesc pentru ajutorul financiar  venit din partea celor 4 (patru) membri ai forumului.

Iar tu Aurel, de acolo unde esti sa ne indrepti gandul si mainile pentru a rezolva diferitele situatii tehnice . Multumim pentru ajutorul dat si Dumnezeu sa te odihneasca!

Declar topicul inchis.

Link spre comentariu

Eu am avut cateva "meciuri" cu dansul, l-am suspectat de exces de zel si ca avea ceva cu mine, desi nu ne cunosteam personal.

Oricum, de la nivelul meu cunoastere nitel mai sus de genunchiul broastei, mi-am dat seama ca era un adevarat profesionist si un tip modest.

Acum, imi pare rau ca l-am stresat si-mi doresc din tot sufletul sa fi ajuns intr-un loc mai bun decat cel in care a fost pana acum.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si transmit la randu-mi familiei Domniei sale, sincere condoleante!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări