Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kripton -Aurel Moldovan a plecat de langa noi

viopa

Postări Recomandate

Cu parere  de rau fac anuntul oficial ca moderatorul Kripton -Aurel Moldovan a incetat din viata.

Inca nu stiu ziua si locul inmormantarii la care voi participa si eu.Dumnezeu Sa-l odihneasca!

Daca sunt forumisti care  poate au propuneri concrete  le astept pe privat.

Link spre comentariu

Dumnezeu Sa-l odihneasca!Vestea a sosit ca un trasnet,avand in vedere colaborarea apropiata pe care am avut-o cu el.Mare pacat ca numai cei buni pleaca...

Link spre comentariu

Cand ma gandesc ca recent am conversat cu el pe privat, e tare deprimant... Am avut mai multe conversatii, nu foarte lungi dar placute de fiecare data, mi s-a parut un om cerebral si vertical. Nu stiu motivul pentru care ne-a parasit dar este mare pacat si ma intristeaza profund.

D-zeu sa-l odihneasca in pace.

PS: Daca nu era asa departe as fi mers si eu sa-l conduc pe ultimul drum. Va rog sa transmiteti familiei condoleante din partea mea.

Link spre comentariu

Am avut ceva conversatii pe PM cu d - nul Moldovan . A fost o placere pentru mine . Mult caracter , intelegere  si echilibru .  Nu scriu cuvinte de complezenta ... Vestea , ca orice lucru rau , a cazut cu o brutalitate care nu poate fi egalata decat de tragismul ei . Sincere condoleante familiei , si sper ca de undeva din ceruri va auzi si regretele noastre ! Dumnezeu sa - l odihneasca ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ultima data am vorbit la telefon cu el pe data de 16 iulie, era putin suparat din cauza ca avea probleme cu internetul de vreo 3-4 zile, probleme aparute in urma unei ploi cu descarcari electrice pe la el prin zona.

...pe domnul Aurel il cunosc de cativa ani, am colaborat de nenumarate ori, inca nici nu imi vine sa cred ca a plecat dintre noi.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Link spre comentariu

Offf Doamne!...Super OM, suflet BUN...gata oricănd sa ajute necondiționat...Regret că mai șterg un prieten necunoscut din lista mea de ymail

In memoria lui pastrați comentariile referitoare la aparatele romănesti.

R.I.P.

Editat de gigiones
Link spre comentariu

Profund marcat  de această veste , nu mai pot face altceva decât să transmit şi eu condoleanţe şi gânduri de îmbărbătare familiei indurerate. Dumnezeu să-l odihnească !

Link spre comentariu

Dumnezeu Sa-l odihneasca!

Forumul pierde un OM, tara pierde un OM, omenirea pierde un OM!

Se spune ca nimeni nu e de neilocuit...Fals in cazul d-lui Moldovan @Kripton

Sincere condoleante familiei

Link spre comentariu

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească !  Am avut câteva schimburi de mesaje cu dânsul  privind moderarea secţiunii dânsului, mi-a făcut impresia unui om foarte echilibrat, păcat că deja doi colegi moderatori ne-au părăsit definitiv la nici un an diferenţă......

Sincere condoleanţe familiei !

Link spre comentariu

Viopa, iertata-mi fie indrazneala, nu propun nimic in privat ci prefer s-o fac public. Poate mai sunt si altii ca mine , care au beneficiat de-a lungul anilor de ajutorul dezinteresat al D-lui Aurel. Personal , am beneficiat atat de ajutor teoretic (sfaturi , idei) cat si material (diverse piese vintage). Motiv pentru care , m-as bucura daca m-as putea revansa cumva (material) fata de familia d-lui. Stiu ca a fost bogat in cunostinte (electronica) dar modest din punct de vedere material . Stiu ca  mergeti la inmormantare si as vrea sa-mi dati un cont in care sa virez o suma de bani, ca un mic ajutor pentru cei ramasi , cu rugamintea la dvs de a-i ridica si a-i inmana familiei. Repet , am scris public , in ideea ca poate mai sunt si altii care simt ca si mine.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări