retrosong Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Am facut o clona dupa yamaha xp7000 clasa td dar problema e ca nu stiu cum se regleaza curentul de mers in gol la clasa td.Daca imi poate spune cineva cum se regleaza.multumiri in avans. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Ca la o clasa AB. Ce alimentare ai in colectoarele tranzistorilor ce formeaza clasa AB, in gol, fara semnal? Link spre comentariu
retrosong Postat Iulie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2015 Inca nu i-am dat drumul mai trebuie ceva diode mur sa inteleg ca se inseriaza ampermetrul pe ramura de + a alimentari ? in rest e gata cu mosfeti de la tine si bobinele Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 NU, nu se regleaza asa. Da-i drumul intii, si apoi daca e ok, trecem si la bias adjust. Link spre comentariu
retrosong Postat Iulie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2015 cam asta e Link spre comentariu
retrosong Postat Iulie 25, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2015 Amplificatorul clasa TD este gata ,functioneaza perfect pe muzica,tenciunea pe colector la clasa AB este de 7,3 V,acuma cu reglatul curentului de mers in gol,asta nu stiu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 Daca ai fereastra de +/- 7,5V, acum reglezi ca in colectorul finalilor clasei AB sa ai circa 100mA in gol fara sarcina si fara semnal. Exact ca la clasa AB doar ca in loc de tensiune mare ai doar +/- 7,5Vcc. Simplu. Link spre comentariu
retrosong Postat Iulie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2015 Mersi LECO l-am reglat la 50 ma merge corect acuma sunet foarte bun ,alimentarea va fi + - 160 vdc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum