Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pot suda in configuratia asta?

Vizitator TudorIonut

Postări Recomandate

Vizitator TudorIonut

Buna ziua si bine v-am gasit. Doresc sa fac o imprejmuire cu gard la un teren unde momentan nu este curent electric iar ptr asta as dorii sa folosesc un generator (HONDA EM 5500 CXS) 5,5 kw / 22 A si un invertor Telwin Force 125 la care teoretic amperajul se poate regla undeva intre 10 - 80 A. Intrebarea mea este urmatoarea: Pot suda in configuratia asta?

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ion_Bumbu

1

• marius75

1

• Baditza Vasy

1

Top autori în acest subiect

Nu mai departe de week-end-ul trecut am sudat cu un Miller cu 2.5, si m-am jucat putin cu reglajele. La putin peste 90A, mi s-a parut cam la limita de jos pentru un 2.5. O sa-l dai la maxim probabil, o sa te chinui putin, dar o sa-ti iasa.

Ca sfat, fa niste pauze, nu forta.

Are 80A in 5%, adica, teoretic, la fiecare 20 secunde de cordon (pur exemplu), ai 2 minute pauza. In principiu ar trebui sa fie OK, fara riscuri pentru generator.

Pauze, pauze... si spor!

Link spre comentariu

Ar trebui facuta o proba inainte sa mergeti la lucrare, nu va bazati pe niste date (de multe ori umflate de producator). :rade:  Proba practica spune tot. Veriga slaba e desigur generatorul...mai ales daca o fi vreo clona chinezeasca...

Link spre comentariu

Daca nu este modelul din stanga, e FAKE... ! Si da, sunt sanse sa-l parleasca... sau cel putin sa nu-i functioneze corespunzator.

Posted Image

Acesta e originalul;

Posted Image

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări