Vizitator TudorIonut Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Buna ziua si bine v-am gasit. Doresc sa fac o imprejmuire cu gard la un teren unde momentan nu este curent electric iar ptr asta as dorii sa folosesc un generator (HONDA EM 5500 CXS) 5,5 kw / 22 A si un invertor Telwin Force 125 la care teoretic amperajul se poate regla undeva intre 10 - 80 A. Intrebarea mea este urmatoarea: Pot suda in configuratia asta? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Da, fara probleme cu electrozi de max 2,5mm. Grig Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Nu mai departe de week-end-ul trecut am sudat cu un Miller cu 2.5, si m-am jucat putin cu reglajele. La putin peste 90A, mi s-a parut cam la limita de jos pentru un 2.5. O sa-l dai la maxim probabil, o sa te chinui putin, dar o sa-ti iasa. Ca sfat, fa niste pauze, nu forta. Are 80A in 5%, adica, teoretic, la fiecare 20 secunde de cordon (pur exemplu), ai 2 minute pauza. In principiu ar trebui sa fie OK, fara riscuri pentru generator. Pauze, pauze... si spor! Link spre comentariu
marius75 Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Ar trebui facuta o proba inainte sa mergeti la lucrare, nu va bazati pe niste date (de multe ori umflate de producator). Proba practica spune tot. Veriga slaba e desigur generatorul...mai ales daca o fi vreo clona chinezeasca... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Daca nu este modelul din stanga, e FAKE... ! Si da, sunt sanse sa-l parleasca... sau cel putin sa nu-i functioneze corespunzator. Acesta e originalul; Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum