vera Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Proasta. In catalog sunt date Umax. si Umin filament, pt. care se garanteaza parametrii tubului. La o variatie mare a curentului prin filamente, s-ar putea ca acestea sa fie sub sau supraalimentate (in ambele cazuri, uzura prematura). In plus, care sunt noii parametrii ai tubului astfel alimentat, pt. care vei face calculele (o variabila in plus-toti cauta sa simplifice calculele, tu le complici). Link spre comentariu
romicap Postat Iulie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2015 Se pare ca firme serioase (Fischer , H, Cardon ) nu sunt de acord cu tine ... Baietii astia au folosit configuratia asta pentru stabilizarea UK prin intermediul filamentelor tuburilor premergatoare etajului final ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 (editat) Se pare ca firme serioase (Fischer , H, Cardon )... în ce clasă lucrează tuburile alea finale romicap ?(ştii au ba ?!) ,ce filamente iei în discuţie (preamp-defazor) ,ce curent de repaos au în catod tuburile finale ?,sau ce average curent în catod au tuburile finale ?!(pentru ce putere în sarcină ?).Vii aici cu "piei de cloşcă argăsite" şi încerci să faci vorbire de Fisher , Harman Kardon ,vezi şi tu mai întâi cum se scrie : http://www.canuckaudiomart.com/details/192042-fisher_kx200_stereo_vacuum_tube_amplifier/images/256250/ http://www.tmraudio.com/product/fisher-ca-7000-vintage-stereo-power-amplifiersauhttp://www.hifiengine.com/manual_library/harman-kardon.shtmlpoceşti numele unor firme consacrate în audio inutil/zadarnic/fără folos/degeaba ,bine că nu ai făcut vorbire de cacardon. Editat Iulie 20, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
vera Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Parametrii din catalogul pt. EL156, clasa AB:Iao=2x45ma;Ias=2x120mA;Ig2o=2x5mA;Ig2s=2x25mAUite ce variatii mari de curent sunt. Cam cum crezi ca se vor comporta tuburile, care sunt alimentate la acesti curenti?Eu nu am afirmat ca nu se poate, am spus ca te complici. Ramane la latitudinea ta cum procedezi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Daca filamentele tuburilor sint alimentate in paralel tensiunea tuturor este egala si stabila, ce ar trebui facut in plus ? Link spre comentariu
romicap Postat Iulie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2015 în ce clasă lucrează tuburile alea finale romicap ?(ştii au ba ?!) ,ce filamente iei în discuţie (preamp-defazor) ,ce curent de repaos au în catod tuburile finale ?,sau ce average curent în catod au tuburile finale ?!(pentru ce putere în sarcină ?).Vii aici cu "piei de cloşcă argăsite" şi încerci să faci vorbire de Fisher , Harman/Kardon ,vezi şi tu mai întâi cum se scrie : http://www.canuckaudiomart.com/details/192042-fisher_kx200_stereo_vacuum_tube_amplifier/images/256250/ http://www.tmraudio.com/product/fisher-ca-7000-vintage-stereo-power-amplifiersauhttp://www.hifiengine.com/manual_library/harman-kardon.shtmlpoceşti numele unor firme consacrate în audio inutil/zadarnic/fără folos/degeaba ,bine ca nu ai facut vorbire de cacardon. Asculta valderama eu recunosc ca uneori pocesc numele unor firme straine ...deh...nu am atata carte precum altii ! Se pare insa ca tu pocesti de foarte multe ori limba romana (materna ) scrii nearticulat si agramat ...am vrut sa fiu delicat cu tine si sa nu-ti atrag atentia dar, freGventa cu care faci greseli de analfabet , de data asta ma determina sa nu te iert ! Apropos de pieile argasite ...eu voi demonstra ca am dreptate ;totul e sa nu te grabesti ! Link spre comentariu
THOMAS Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 (editat) ************************** Poate pentru un SE ar fi aplicabila propunerea dv. dar nu chiar atat de simplist,exemplu schema din imagine: Editat Iulie 20, 2015 de LMOlimpiu Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 ai raport romicap(nu respecţi modul de adresare impus/cerut de regulament). Link spre comentariu
simson Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Ce parere aveti? Ideal ar fi fost sa prezentati concluziile cu masuratori in urma realizarii practice, de proba, ptr. a avea o baza de discutii serioase.Asa cu pastila aruncata...raspunsurile sant in ton. Link spre comentariu
mcl2k6 Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Nu tot ce se posteaza pe Facebook e intotdeauna corect Chiar si cei ce comentasera pe topic au recunoscut ca fusese mai mult o masura de a taia costuri, nicidecum o inovatie ce rezolva problema brumului introdusa de circuite proaste. Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Sa presupunem ca utilizatorul scoate lampa defazoare si pune alta(una noua sau alt producator etc) in timp ce amplificatorul este alimentat cu tens. de filament, anodica si toate cele, oare ce se intampla cu finalele ? Mai exact cu negativarea lor? Link spre comentariu
romicap Postat Iulie 21, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2015 (editat) Ce parere aveti? Asta a fost postarea initiala ...intrebarea era ce parere aveti si am mai adaugat (cu greseala pentru care valderama ma facut de galben ...) nume de firme care chiar au folosit configuratia, in special la amplificatoarele pt. instrumente . Daca ma face si pe mine cineva sa pricep de ce se sare la gat , in felul acesta, cand e vorba despre ceva nou (sa zicem nou cu toate ca nu e !)...atunci eu nu mai comentez nimic si -mi dau palme ! Am inceput sa cred ca de aia nu mai merge nimic in tara asta si toata lumea pleaca unde vede cu ochii...;Pacat ! ai raport romicap(nu respecţi modul de adresare impus/cerut de regulament). Da ,cred ca am raport si moderatorii probabil vor lua masurile cuvenite dar vreau inainte de a fi banat ,sa te avertizez ca daca mai te exprimi in scris asa cum o faci de obicei cu toata lumea ...eu iti voi rupe urechile indiferent de cati ani ai si cate kile... ! Editat Iulie 21, 2015 de romicap Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Careva fi amplificatorul de instrument care foloseste acest circuit? Link spre comentariu
romicap Postat Iulie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2015 (editat) @viobio, The Knight KN-740 Fisher X100-C The Bell,Carllion,6060 vechile Danelectro...si ar mai fi dar ...... eu unul m-am cam saturat de figuri pe aici...nu ma refer la tine ( tu macar faci ceva pentru tuburi si cand spun asta ma refer la intalnirile de la Electromagnetica ...daca nu ma insel.) Editat Iulie 22, 2015 de romicap Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum