alexcristi Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Am o statie Sony TA 1150 Defecta. Se aprinde ledul verde dar nu soate sunet in boxa Daca puteti sa ma ajutati cu sfaturi sa o repar poza 1, 2 este un condensator umflat putin deasupra de 220uf 25v . sa il schimb? daca mai gasesc condensatori umflati scursi ii schimb pe toti?nu afecteaza cu nimik? 1. 2.jpg - 932.3 Kb 2. 1.jpg - 967.9 Kb poza 3,4 este o piesa lipita (nu de mine). cum o verific? 3. 3.jpg - 1013.4 Kb 4. 4.jpg - 1.0 Mb La ce piese sa mai ma uit? Link spre comentariu
alexcristi Postat Iulie 19, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2015 Se poate sterge . am vandut-o. ms Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Scuza-ma daca sunt rautacios, dar daca "o piesa" nu stii ca e o punte redresoare,nu cred ca poti repara tu amplificatorul, poate dimpotriva,il vei aduce la o stare mai grava chiar ireparabil Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Nu-ti face probleme! Acest topic a fost deschis ....mai mult pentru a vinde acea staţie ,nu pentru repararea ei!(eu aşa cred...) Unii se cred mai smecheri(decât ceilalţi) si fac si astfel de manevre...ca să ocolească regulamentul si să înşele vigilenţa moderatorilor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum