nello Postat Iulie 21, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2015 cu 1.0.3 am reusit sa intru in service menu dar nu se poate modifica, am facut un factory reset dar nu sa schimbat nimic., sa schimb memoria t-conului sau t-conul cu totul? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Pai ai schimbat T Conul nu?si de atunci e problema.Schimba memoria. Link spre comentariu
nello Postat Iulie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2015 L-am intrebat pe tipul care mi-a vindut t-conul, in Anglia, e de la un tv Busch sau asa ceva dar e identica cu a mea, cind am dat jos pasta de pe memorie sa o pot citi, mi sa parut cam subreda, e lipsa ceva acolo o bucatica, ma refer la memoria originala. T- conul l-am platit putin, cred 3 euro si l-am primit prin posta cu 10 euro, daca gasesc unul de thomson al schimb, deocamdata nu al gasesc, tv-ul e cam vechi si sigur nu se mai fac. Va tin la curent pana plec in concediu la Oradea. Link spre comentariu
Vizitator Fly Ku Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 as incerca sa pun 3,3V la pin2 de la TCON... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 cu 1.0.3 am reusit sa intru in service menu ... ...si eu ce v-am spus...?!?!? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 (editat) Intrati in service mode : tastele MENIU-INFO-1-3-0 Se mai intampla , din viteza de tastare !! Editat Iulie 24, 2015 de dan-a2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum