Nostalgic Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Daca va simtiti mai bine si nu prea mai obositi de cind utilizati acel aparat , eu cred ca este autosugestia, dupa parerea mea acel obiect este o farsa.Ati dat o gramada de bani pe el. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Nu neaparat.Dar raman la parerea ca daca am vedea ce este in el am putea spune mai multe. Link spre comentariu
miron1947 Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Eu am impresia ca este un ELF in varianta mai stufoasa. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Daca va simtiti mai bine si nu prea mai obositi de cind utilizati acel aparat , eu cred ca este autosugestia, dupa parerea mea acel obiect este o farsa.Ati dat o gramada de bani pe el. Eu am impresia ca este un ELF in varianta mai stufoasa. Eu nu am vrut sa fiu chiar asa de categoric...... Ar putea sa fie si anumite influiente din partea lui dar si eu sint de parere ca-i mai mult efect placebo, sorry. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Eu am impresia ca este un ELF in varianta mai stufoasa.Asta cred si eu. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Asemenea frecvente mici se masoara cu frecventmetru reciproc. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Acest oscilator emite pe un sistem radionic de antene spiralate si cristale ce produc un vortex scalar Muhahaha...bibilistracizotorul cu cheroment diafragamtic solitronicmagnotronic poate e precis, dar alifantizatorul marginoparientalietal sudinaloreflexiv da erori...EXCROCHERIE CURATA! Auzi, 7,8354879562 Hz.... Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Procesul de bilibistrocizare fagotica a oului de gogomala necesita o frecventa precisa. Fenomenele in cauza exista si sunt multe cercetari in aceasta directie..... este si motivul pentru care unii profita sa mai scoata un ban. Totusi de la cercetare la implementare e cale lunga, daca aveti indoieli cu privire la aparat, doar analizarea functionarii va va clarifica eficacitatea si indoielile. Eu am incetat sa mai cred in Mos Craciun de multa vreme, vorba romaneasca, multi iti vor binele, fii destept si nu-l da. Link spre comentariu
Vizitator Michael Michael Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 (editat) ma bucur ca acest umil topic starneste interes nu e nicio problema daca va exprimati indoielile.. am mai auzit si chiar si la ei pe site sunt contestatari. Mi-am asumat acest risc cand l-am cumparat in speranta ca macar o parte din beneficiile pe care le promite se adeveresc. In caz ca e cineva interesat, pe 29 iulie ma duc la un eveniment organizat de ei, unde vor sa demonstreze, impreuna cu niste medici, efectele asupra sangelui, tensiune, oxigenare etc ale aparatului. Ma duc acolo cu scopul de a-l intreba pe producator daca imi poate arata pe un aparat, osciloscop sau altceva, frecventa pe care o emite. Editat Iulie 19, 2015 de Michael Michael Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Ai luat din pacate o mare TEAPA. NU o sa-ti arate nimic concret, la subiect. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Vezi ca interfereaza cu rezonanta Schumann.Cine stie ce efecte poate avea asupra planetei?Poate ne strici planeta! Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Ma duc acolo cu scopul de a-l intreba pe producator daca imi poate arata pe un aparat, osciloscop sau altceva, frecventa pe care o emite. Frecventa este nemaipomenit de strict secreta. Frecventa Schumann nu este constanta; depinde de starea de ionizare a atmosferei. http://arxiv.org/pdf/1208.4970.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum