Tomsa Cosmin Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Buna ziua,azi am facut o cutie pentru un amplificator Cutia este facuta din pal,iesind mai ieftin Aveti idee ce sa pun pe placa de jos unde vin puse:transformatorul,puntea redresoare si kiturile audio? Sau pot sa pun direct pe pal Cateva sugesti va rog Link spre comentariu
cozmalau Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 (editat) Palul nu este conducator din punct de vedere electric, deci poti fixa montajele si traful direct pe el! Editat Iulie 18, 2015 de cozmalau Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iulie 18, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2015 Asta stiu si eu. eu ma refer la caldura... Link spre comentariu
zal Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Din PAL puteai să faci lateralele, sau şi mai frumos din parchet, dar şasiul e obligatoriu din oţel, din multe motive, şi fizice şi electrice. Nu ai spus ce fel de amplif e, dacă e unul mic şi fără pretenţii, merge în orice cutie, dacă e unul mai serios, trebuie făcut cum am scris mai sus. O carcasă recuperată de la un amplif comercial costă cîteva zeci de lei. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iulie 18, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2015 O sa fie 2x tda7294 in punte,nu puteam folosi alta caracasa de la un amplf comercial pentru ca traful are 20 x 10 cm. este un traf planar si ocupa mult spatiu in carcasa ... de asta am ales sa o fac eu Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Eu am carcasa făcută din PAL. Toate cablajele sînt prinse direct pe el, aşa că dă-i bice. Link spre comentariu
leo 17 Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 pt partea de jos poti face un sasiu in forma de u din tabla pt fata si spate amplificator la care faci gaurile de prindere pt transformator si componentele electronice ..o sa fie izolate pe bucatele din plastic ..acel sasiu il vopsesti cum vrei tu ..laterale poti folosi scandurele din lemn finisate si lacuite cat si pt capac Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iulie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2015 Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum