Vizitator Sorin.Iassy Postat Februarie 11, 2007 Partajează Postat Februarie 11, 2007 Ceva interesant, la un japonez: incercarea de a imita un tub indicator de acord al radioreceptoarelor cu tuburi folosind LED. http://www005.upp.so-net.ne.jp/y_kondo/MAGICEYE2.HTM Cred ca se mai poate ajusta imitatia luminii folosind leduri triunghiulare, o masca centrala, precum si utilizarea unui ecran acoperit cu vopsea fluorescenta de la un marcher verde... Tot astfel, de incercat cu leduri albastre + filtre, sa se ajunga la imitarea ochiului magic albastru-verde. De o vreme, am inceput sa citesc pe forumurile franceze si sunt placut impresionat de multitudinea subiectelor de electonica aplicata dezbatute acolo (... si de eleganta limbajului participantilor - persoanele acelea nu par a fi stresate de ceva, te simti reconfortat). Cele bune. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 11, 2007 Partajează Postat Februarie 11, 2007 cred si eu ca nu... la 4-5-6 euro cat costa piesele, si la leafa medie de peste 3000 de euro (pentru francezi, nu pentru emigranti), cred si eu ca nu se simt stresati... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum