Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schneider tv9.6

Postări Recomandate

am acest tv cu lipsa sunet atat pe antena cat si pe intrarile de scart 3 la numar la volum mare se aude un pacanit in difuzor ,finalul audio lucreaza am amplificare de la iesirea msp 3401 am schimbat msp 3401 cu un msp 3410 si quartz dar acelasi simptom ,tensiuni bune pe msp,intreb pe cei familiarizati cu acest tip de sasiu daca pot rezolva ceva din service sau prin schimbarea memoriei si daca are cineva o memorie probata tv fiind in alta locatie unde ma voi ocupa in weekend nu am internet pentru comunicare 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• giany

4

• Toni Marginean

1

• dan cod

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

La Schneider pentru lipsa sunet sunt defecte majoritare date de niturile dintre traseele de pe o parte si alta a cablajului. Sunt pe partea stanga cum privesti placa din spate doua trasee cu asemenea treceri. Verificatile!

Link spre comentariu

multumesc de raspuns dar nu este acel sasiu format din doua placi cu treceri are un singur sasiu cu procesor st92r195 fara pip

E vorba de o singura placa si trecerile sunt de pe o parte a placii pe cealalta cablajul fiind dublu placat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări