Tomii Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Buna ziua tuturor am o nelamurire Deci detin 2 placi de sunet creative ct4810 si cealalta tot creativ nush modelul driverele le au identice windowsu 8.1 mia gasit driver la ele.placa creative ct4810 are o iesire o intrare si linie pt mic cealalta are 2 iesiri o intrare si intrare mic si ma gandeam ca de la respectiva ce nu cunosc modelul so pun ca implicit pe care pc sa bage muzica apoi o iesire conectez la intrarea pe creative ct4810 si asa o sa imi fac 2 iesiri de pe 2 placi separate si asa o sa imi pot controla volumul pt sub si sateliti ca detin un AKAY SWFA 100 si niste sateliti cu amp propriu si sa nu ma tot indind la ele sa dau mai tare sau mai incet volumele sa am la ele acces de la pc vafac o reprezentare grafica daca cumva nu ati inteles Parere mea este ca ar cam trebui sa mearga ca doar o0 placa da sunet celeilalte cum ar fi mp3 player conetat la input astept si parerile voastreScuzati greselile gramaticale nu sunt roman si as vrea sa stiu daca ar merge acest mod de a combina placile de sunet stiu ca sunt vechi momentam stau pe acet helicopter vechi Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Buna ziua tuturor am o nelamurire Deci detin 2 placi de sunet creative ct4810 si cealalta tot creativ nush modelul driverele le au identice windowsu 8.1 mia gasit driver la ele. placa creative ct4810 are o iesire o intrare si linie pt mic cealalta are 2 iesiri o intrare si intrare mic si ma gandeam ca de la respectiva ce nu cunosc modelul so pun ca implicit pe care pc sa bage muzica apoi o iesire conectez la intrarea pe creative ct4810 si asa o sa imi fac 2 iesiri de pe 2 placi separate si asa o sa imi pot controla volumul pt sub si sateliti ca detin un AKAY SWFA 100 si niste sateliti cu amp propriu si sa nu ma tot indind la ele sa dau mai tare sau mai incet volumele sa am la ele acces de la pc vafac o reprezentare grafica daca cumva nu ati inteles Parere mea este ca ar cam trebui sa mearga ca doar o0 placa da sunet celeilalte cum ar fi mp3 player conetat la input astept si parerile voastre Scuzati greselile gramaticale nu sunt roman si as vrea sa stiu daca ar merge acest mod de a combina placile de sunet stiu ca sunt vechi momentam stau pe acet helicopter vechi No problemo dar o virgula ici colo mai poti sa pui. Referitor la placile tale, cred ca driverul o sa fie cam confuz daca folosesti simultan 2 placi cu acelasi cipset. Link spre comentariu
Tomii Postat Iulie 16, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2015 (editat) pai as incerca sa vad daca nu risc in acest fel sa deteriorez placile de sunet chiar daca sunt antice as dori sa le tin si pc-ul tot sa am in caz de orice deci pana la urma ce spuneti despre modul de a folosi simultan 2 placi de sunet in modul in care am descris mai sus daca s-ar putea sa setez windowsu sa imi redea sunetu pe amn2 deodata va ascult cu mare drag Editat Iulie 16, 2015 de Tomii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum