Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 placi de sunet

Tomii

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor am o nelamurire 
Deci detin 2 placi de sunet creative ct4810 si cealalta tot creativ nush modelul driverele le au identice windowsu 8.1 mia gasit driver la ele.
placa creative ct4810 are o iesire o intrare si linie pt mic cealalta are 2 iesiri o intrare si intrare mic si ma gandeam ca de la respectiva ce nu cunosc modelul so pun ca implicit pe care pc sa bage muzica apoi o iesire conectez la intrarea pe creative ct4810 si asa o sa imi fac 2 iesiri de pe 2 placi separate si asa o sa imi pot controla volumul pt sub si sateliti ca detin un AKAY SWFA 100 si niste sateliti cu amp propriu si sa nu ma tot indind la ele sa dau mai tare sau mai incet volumele sa am la ele acces de la pc vafac o reprezentare grafica daca cumva nu ati inteles

Parere mea este ca ar cam trebui sa mearga ca doar o0 placa da sunet celeilalte cum ar fi mp3 player conetat la input astept si parerile voastre
Scuzati greselile gramaticale nu sunt roman si as vrea sa stiu daca ar merge acest mod de a combina placile de sunet stiu ca sunt vechi momentam stau pe acet helicopter vechi Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tomii

2

• Rx-Tx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna ziua tuturor am o nelamurire 

Deci detin 2 placi de sunet creative ct4810 si cealalta tot creativ nush modelul driverele le au identice windowsu 8.1 mia gasit driver la ele.

placa creative ct4810 are o iesire o intrare si linie pt mic cealalta are 2 iesiri o intrare si intrare mic si ma gandeam ca de la respectiva ce nu cunosc modelul so pun ca implicit pe care pc sa bage muzica apoi o iesire conectez la intrarea pe creative ct4810 si asa o sa imi fac 2 iesiri de pe 2 placi separate si asa o sa imi pot controla volumul pt sub si sateliti ca detin un AKAY SWFA 100 si niste sateliti cu amp propriu si sa nu ma tot indind la ele sa dau mai tare sau mai incet volumele sa am la ele acces de la pc vafac o reprezentare grafica daca cumva nu ati inteles

Parere mea este ca ar cam trebui sa mearga ca doar o0 placa da sunet celeilalte cum ar fi mp3 player conetat la input astept si parerile voastre

Scuzati greselile gramaticale nu sunt roman si as vrea sa stiu daca ar merge acest mod de a combina placile de sunet stiu ca sunt vechi momentam stau pe acet helicopter vechi Posted Image

No problemo dar o virgula ici colo mai poti sa pui.

Referitor la placile tale, cred ca driverul o sa fie cam confuz daca folosesti simultan 2 placi cu acelasi cipset.

Link spre comentariu

pai as incerca sa vad daca nu risc in acest fel sa deteriorez placile de sunet chiar daca sunt antice as dori sa le tin si pc-ul tot sa am in caz de orice 

deci pana la urma ce spuneti despre modul de a folosi simultan 2 placi de sunet in modul in care am descris mai sus daca s-ar putea sa setez windowsu sa imi redea sunetu pe amn2 deodata va ascult cu mare drag 

Editat de Tomii
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări