tiptronic Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Servus, am cumparat kitul asta: care foloseste schema asta: L-am montat, piesele verificate, alimentat corect, semnal de la iesirea calculatorului sau tv digital (prin convertor), scoate niste paraituri si gajaieli sinistre. I-am modificat rezistentele din bucla de reactie a lui IC1, pentru cresterea amplificarii, la fel, aceleasi sunete sinistre, dar amplificate! V-ati lovit de o astfel de problema? Link spre comentariu
tiptronic Postat Iulie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2015 A intampinat cineva o astfel de problema la un preamplificator? Va rog sa-mi dati o solutie de rezolvare. Link spre comentariu
Stefan Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Ce sursa de alimentare folositi? acumulatori/ transformator/ sursa in comutatie/ panouri solare/eoliana? Verificati tensiune de alimentarea a integratelor fata de mediana, corectitudinea lipiturilor (fara scurturi sau lipituri reci) si urmariti traseul de masa. Ambele canale se manifesta similar si indiferent de pozitia RV1? Ce conectati la iesirea din montaj ? La iesirea din calculator nu cred ca aveati nevoie si de partea de preamplificare pentru a ataca un amplificator. Link spre comentariu
tiptronic Postat August 2, 2015 Autor Partajează Postat August 2, 2015 Sursa de alimentare este un transformator 2x12V, conform schemei. Montajul este executat corect, am inlocuit si CI cu altii noi. Ambele canale se manifesta la fel. La iesire este legat un amplificator, dar in loc de sunet, se aud pocnituri si gajaieli. Inainte, amplificatorul era "atacat" de un TDA1524, avea un fasait enervant, dar "canta". Preamplificatorul nu amplifica atat cat trebuie sau amplifica prea mult? Care este cauza zgomotelor si lipsa sunetului? Ma gandesc ca, cei cu experienta in audio, se poate sa fi intalnit o situatie similara. Link spre comentariu
marius75 Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Probabil s-au uscat conzii de cand sta prin depozite acest preamp. Din instinct ma feresc de astfel de kituri...e ca la loz in plic... Link spre comentariu
tiptronic Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 Am recurs la varianta cu kit din comoditate si criza de timp. Condensatori electrolitici are doar pe partea de alimentare si sunt ok. Din cate mi-am dat seama, Velleman are produse destul de serioase. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum