Spitfire Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Vara aceasta am petrecut 8 zile in Creta, nu atat pentru plaja/distractii, ci mai ales pentru "culturalizare"+vizitat orasele Cretei(putin cam la repezeala, dar suficient sa ne facem o idee despre cretani si stilul lor de viata. Va prezint cateva imagini din orasele Chania/Rethymno/Agios Nicolaos(fabuloase toate trei) cat si din Heraklion si Hersonissos(acesta din urma fiind "baza de plecare" catre celelalte destinatii-poate nu prea inspirata alegerea, dar suficient de buna-un picut mai dificila a fost destinatia Chania aflata la 225 km de Hersonissos, dar in maxim trei ore se poate ajunge pe excelenta sosea(nou-nouta) Heraklion-Rethymno-Chania. Plecarea...din "Otopenia": Sosirea pe aeroportul Nikos Kazantakis din Heraklion: Heraklion: Site-ul Knossos: Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Atmosfera de vacanta! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Superb! Vroiam si eu sa ajung anul asta in Creta cu masina dar am spus pas cand mi s-a comunicat pretul la feribot(aprox 300 euro un drum) Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2015 Orasul Rethymno: Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2015 Tot Rethymno: Nu aveti ce face cu masina proprie in Creta, gasiti la 150 de euro de inchiriat masina, dar e buna doar la drumuri lungi, pe stradutele din Chania/Rethymno oricum nu intrati cu masina, in plus benzina e scumpa pe insula-cel mai bine e cu avion+autocarele verzi KTEL care alearga pe toata insula, la preturi intre 1,6-13,8 euro, functie de distanta-au aer conditionat, merg repede si ajung precis. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2015 (editat) Statiunea Sisi(la 10 minute cu autocarele KTEL, sau cu vaporasul din Hersonissos -atentie- corabia de pirati, rosu cu negru, e cam...hardcore-nerecomandata minorilor sau cardiacilor!): Se mananca bine si ieftin sus, sub bolta de oleandru roz-excelenta servire, nemaivorbind de atmosfera. Editat Iulie 15, 2015 de Spitfire Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2015 Agios Nicolaos: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum