q_acdc Postat Februarie 11, 2007 Partajează Postat Februarie 11, 2007 Dupa a doua incarcare ,nivelul cartusului arata gol(de fapt este plin) .Stie cineva principiul de functionare? mai exact ma intereseaza cum vede imprimanta nivelul cartusului? :smt005 Link spre comentariu
schnapy Postat Februarie 11, 2007 Partajează Postat Februarie 11, 2007 Da am si eu o imprimanta Lexmark Z617 si la fel mi se intampla. Cartusul negru arata ca e plin dar nu scrie absolut deloc, iar cel color arata ca e la 3/4, dar mai scrie cu dungi:D Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 11, 2007 Partajează Postat Februarie 11, 2007 Imprimanta estimeaza nivelul cernelii din cartus, in functie de cate pagini ai scos. Unele imprimante identifica cartusul dupa un chip de pe el si isi dau seama daca bagi inapoi acelasi cartus sau nu.La lexmark iti arata ca e gol, insa poti sa scoti cu el, chiar daca te baraie la cap cu "low ink" sau ceva de genul. Daca scoti relativ des la imprimanta (sa nu-i dai timp sa se usuce) iti dai seama cand se termina, pentru ca scoate tot mai decolorat.Cat despre dungile pe care le scoate cartusul color...Ati incercat nozzle clean? Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 11, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2007 Curios este faptul: dupa ce a fost incarcat (nivelul avea 2 linii) am fost cu el din nou sa mai puna tus si surpriza ,arata mai putin! .Nu pot sa-mi explic acest fenomen.Se poate seta cumva ?pt a scapa de acest fenomen. Link spre comentariu
Enigma86d Postat Februarie 11, 2007 Partajează Postat Februarie 11, 2007 Am avut si eu un lexmark z25. Cand incarcam cartusu si il bagam la loc ma intreba "e nou sau e tot ala vechi" si eu ii ziceam ca e ala vechi. Imi arata ca mai am o liniuta, maxim 2 desi era plin. Cartusu nu avea senzor care sa detecteze nivelul tusului. Il estima in functie de numarul de pagini pe care le scoteam. Daca insa la intrebarea "e nou sau e tot ala vechi" ziceam ca e nou, oalla, aveam numarul maxim de linii si imi cerea tot felul de chestii calibrari nozzel check si shit-uri.Atata timp cat nu se strica cartusu poti sa scoti oricat, nu conteaza ce zice software-ul. :toimonster:Daca va schimbati imprimanta luati-va Canon sau HP, sunt mult mai k-lumea si nu sunt scumpe. Eu am mp170 si sunt super multumit. Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 18, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2007 Criminala imprimanta! am reinstalat Win si driverul pt imprimanta si surpriza, cartusele sunt pline. :toimonster: Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Salut. Dupa ce iti incarci cartusul deja nu iti va mai arata cantitatea, Link spre comentariu
SHONELU Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 Dupa fiecare reincarcare trebuie sa setezi , ca introduci un cartus nou ( pt. cele fara chip ). pt. cele cu chip trebuie resetat chipul .Nu este neaparat nevoie sa reinstalezi driverul imprimantei ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum