Vizitator Danny Frantescu Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Salut astazi am fost in mall si mi-am cumparat o camera web Hama Ac-150 si am ajuns acasa si am montat cablul usb la pc. Am instalat driverele alea sau programul acela de pe cd-ul insotit de camera si daca vreau sa fac o poza sau sa fac gen facecam nu imi apare nimic este totul negru. Camera are ca si la casti un buton sa ii zic asa care deschide niste led-uri am facut si asta dar tot nu se vede nimic. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Salut astazi am fost in mall si mi-am cumparat o camera web Hama Ac-150 si am ajuns acasa si am montat cablul usb la pc. Am instalat driverele alea sau programul acela de pe cd-ul insotit de camera si daca vreau sa fac o poza sau sa fac gen facecam nu imi apare nimic este totul negru. Camera are ca si la casti un buton sa ii zic asa care deschide niste led-uri am facut si asta dar tot nu se vede nimic. Vezi ca zoomul acela rotund unde scrie lens se invarte. invartel si vezi daca da imagine. astept raspuns Link spre comentariu
belasajgo Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Daca cumva ai si un TV-Tuner in calculator sau alt dispozitiv video, posibil ca programele sa foloseasca celalalt dispozitiv ca sursa primara pentru imagine, in acest caz ar trebui verificate setarile programelor. Pe ce sistem de operare s-a instalat webcam-ul? Nu este cumva un capac mic pe lentila webcam-ului? Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Daca cumva ai si un TV-Tuner in calculator sau alt dispozitiv video, posibil ca programele sa foloseasca celalalt dispozitiv ca sursa primara pentru imagine, in acest caz ar trebui verificate setarile programelor. Pe ce sistem de operare s-a instalat webcam-ul? Nu este cumva un capac mic pe lentila webcam-ului? Acel web are zoomul, pentru claritatea imagini Link spre comentariu
belasajgo Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Acel web are zoomul, pentru claritatea imagini Chestia respectiva ce se invarte nu este zoom, ci se numeste inel de focus, multe webcam-uri au asa ceva. Colegul insa a scris ca lui ii apare o imagine complet neagra, nu o imagine neclara (presupun ca a avut destula lumina in camera). Asa se intampla de exemplu si la mine la programe nou instalate care iau TV-Tuner-ul ca sursa primara pentru captura de imagine si unde trebuie sa aleg manual din setarile programului webcam-ul pentru captura de imagine. In mod normal, din punct de vedere tehnic, inelul de focus nu ar trebui sa provoace o imagine neagra la niciun capat al cursei. Daca totusi inelul de focus ar fi de vina pentru imaginea neagra, atunci inseamna ca webcam-ul respectiv a fost foarte prost conceput. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 (editat) Din acest focus se regleaza calitatea imaginii si nu daca se vede negru total.....asta in niciun caz. Ce sistem de operare folositi la pc-u sau laptop....Eu asi mai zice sa incercati sa intrati in menu-ul camerei....adica in Settings si sa va uitati daca nu cumva aveti setata Lumina+ contrastul la minim.. Editat Iulie 16, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum