bcristian Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Pai sunt in al doilea set. Sau n-am inteles eu ce ai nevoie de fapt? Link spre comentariu
mkreszan Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Pai sunt in al doilea set. Sau n-am inteles eu ce ai nevoie de fapt?Imi cer scuze,Nu am vazut a 2-a poza, credeam ca e doar cea cu avansurile.Multumesc mult Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Ii rog pe cei care au facut atasamente la acest topic, sa ma contacteze pe PM si daca mai au acele fisiere, sa mi le trimita arhivate. Intrucat acest lucru, nu este posibil pe PM, am sa le dau acolo adresa mea de E-mail. Intentionez sa refac (pe cat posibil) functionalitatea acestor atasamente, fara de care topicul nu mai foloseste nimanui. Link spre comentariu
mkreszan Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Vin cu o intrebare legata de reconditionarea SN320. Exista vreo metoda manuala de "rectificare" a saniei longitudinale? La strungul meu care are batiul perfect fara uzura si fara nici o zgarietura, am fost nevoit sa schimb caruciorul complect care are cateva zgarieturi longitudinale mai pronuntate. Ma gandeam la o ameliorare a acestora pentru a nu uza prematur batiul. Este vorba de ghidajul interior prismatic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Exista posibilitatea prelucrarii manuale cu sabarul. Verificarile se fac prin tusare cu un tus special. Nu mai retin exact cate pete de contact pe centimetru patrat, trebuie sa numeri in final. Aceste informatii, le am de multa vreme (aproape 30 de ani) transmise prin viu grai de mucitori care efectuau aceste operatii. Ei numeau operatia "zencuire". Poate altcineva dintre userii mai experimentati ne va spune acest amanunt. Link spre comentariu
tommymd Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 astea sunt fisierele care le-am salvat eu de pe acest topic Link spre comentariu
gcom61 Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Exista posibilitatea prelucrarii manuale cu sabarul. Verificarile se fac prin tusare cu un tus special. Nu mai retin exact cate pete de contact pe centimetru patrat, trebuie sa numeri in final. Aceste informatii, le am de multa vreme (aproape 30 de ani) transmise prin viu grai de mucitori care efectuau aceste operatii. Ei numeau operatia "zencuire". Poate altcineva dintre userii mai experimentati ne va spune acest amanunt.minim 10 puncte/cm patrat; este regula generala inclusiv pt lagare de forta. Link spre comentariu
mkreszan Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 deci sa-mi fac rost de un razuitor plan, ceva miniu de plumb (am inteles ca se foloseste ca tus impreuna cu ulei) si sa ma apuc de frecat Link spre comentariu
gcom61 Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 deci sa-mi fac rost de un razuitor plan, ceva miniu de plumb (am inteles ca se foloseste ca tus impreuna cu ulei) si sa ma apuc de frecatPoti [ tusa ] afumand zona care trebuie perfect uscata si degresata . Nu recomand miniul de plumb(mai ales in ulei)=se intinde aiurea. Link spre comentariu
mkreszan Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Poti [ tusa ] afumand zona care trebuie perfect uscata si degresata . Nu recomand miniul de plumb(mai ales in ulei)=se intinde aiurea.Multumesc pentru sfat. Link spre comentariu
radu cnc Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Salut,Pentru tusare se poate folosi cu succes un marker permanent din comert cu varful mai gros.Cu stima. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 ...Sau niste tus aderent la fonta, lasat sa se usuce. Link spre comentariu
mkreszan Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Sa inteleg mai bine cum se face operatia... "Murdaresc" partea care trebuie razuita, o pun pe batiu, o misc stanga-drepata de cateva ori si vad locul unde freaca sania pe batiu. Acolo razuiesc si repet operatia pana cand ajung la rezultatul dorit.Cam asa se face? Link spre comentariu
gcom61 Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Ai ghicit'ai grija sa nu insisti prea tare de la inceput pt ca risti sa faci gauri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum