Vizitator Dragos Fanel Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 ms Link spre comentariu
Vizitator Mihai Iemima Stanciu Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Salut baieti am atasat o paza cu strungul meu si o poza cu rotile de schimb. poza e facuta pe strungul de pe care le-am luat. Aveti idee daca sunt cele care vin din dotarea standard? le am pe toate dar inca nu le-am montat. As vrea daca poate cineva sa-mi dea un sfat cum sa le montez ma refer la cele cu intinzator daca este vreo regula apropiere, cum se incearca daca sunt prea apropiate sau departate. din ochi sunt usor de facut dar trebuie sa fie si corect . MS o zi faina tuturor Link spre comentariu
Tony Vijiiac Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Roti dintate ;24 .2x80 si 96 sau 25 2x80 si 100 . Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Putin lucru pe SN 320 cu scumpeturi de insertii. Doua bolturi facute dintr-o planetara. Link spre comentariu
Vizitator Mihai Iemima Stanciu Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Va salut domnilor, In legatura cu strungul meu Sn 320 de care v-am spus ca l-am adaptat la 220v. Cand prind putin timp merg in garaj sa ma joc la el. Am uzura foarte mare la sania transversala cca 3 zecimi(0.3mm) deoarece strungul a fost in productie de serie si sania transversala a fost blocata(pana stransa). se strunjea cu el prin miscarea de avans longitudinal. uzura s-a format unde a fost strans ansamblul. Are cineva idee cum se poate remania, prin rectificare frezare et. Va rog dati-mi idei. Doresc sa-l reconditionez total. Asa ca daca sunteti binevoitori cu mine o sa mai am intrebari. Multumesc foarte mult. Link spre comentariu
Vizitator Sergiu199y Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Cu tabelele de filete de la SN 320 ma poate ajuta cineva? Am mare nevoie, sunt dispus sa platesc.Multumesc, Link spre comentariu
bcristian Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 sn 320 - avansuri si filete by bcristian, on Flickr 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) @bcristian: Cred ca atașezi poza asta pentru a 3-a sau a 4-a oara. Este bine ca nu pregeți și ca nu ai reacții adverse. Eu am citit solicitarea imediat după ce a fost scrisa și pentru ca nu mai am nici o obligație de moderare, am ignorat-o pur și simplu. Oricine are nevoie de tabelul tău, nu trebuie decât sa caute cu Google după cheia "tabele filete sn 320". Google ii returnează peste 400 de pagini web care conțin aceste cuvinte. Printre ele (a doua pagina) este și pagina cu imagini asociate acestor cuvinte, unde cel de-al doilea tabel este al tău: https://www.google.ro/#q=tabele+filete+sn+320 / https://www.google.ro/search?q=tabele+filete+sn+320&biw=1280&bih=677&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiUtMjC9s3NAhVFHxoKHeqdAtwQsAQIIA / https://www.flickr.com/photos/21287187@N04/5841964775. Ca sa scrii patru cuvinte pe Google, iți ia exact 10 secunde, iar Google iți răspunde în exact 0,4 secunde. Dacă mai pui și cele 3... 4 secunde ca sa dai trei click-uri după secventa de adrese web anterioara, toată informația se obține într-o fracțiune de minut. In asemenea condiții, este o impietate sa abuzezi de răbdarea și timpul unui membru al forumului. Ca atare nu înțeleg de ce exista atât de multi, care devin membri ai forumului, doar ca sa pună asemenea întrebări în primele lor 10 postări. Editat Iunie 29, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
ndc74 Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 (editat) Oricine are nevoie de tabelul tău, nu trebuie decât sa caute cu Google după cheia "tabele filete sn 320". Google ii returnează peste 400 de pagini web care conțin aceste cuvinte. Printre ele (a doua pagina) este și pagina cu imagini asociate acestor cuvinte, unde cel de-al doilea tabel este al tău: https://www.google.ro/#q=tabele+filete+sn+320 / https://www.google.ro/search?q=tabele+filete+sn+320&biw=1280&bih=677&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiUtMjC9s3NAhVFHxoKHeqdAtwQsAQIIA / https://www.flickr.com/photos/21287187@N04/5841964775. Ca sa scrii patru cuvinte pe Google, iți ia exact 10 secunde, iar Google iți răspunde în exact 0,4 secunde. Dacă mai pui și cele 3... 4 secunde ca sa dai trei click-uri după secventa de adrese web anterioara, toată informația se obține într-o fracțiune de minut. Interesanta recomandare din partea unui moderator. Daca toti am merge pe principiul cautarii pe Google, forumul asta nu si-ar mai avea rostul. Editat Iunie 30, 2016 de ndc74 Link spre comentariu
en Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 @bcristian: Cred ca atașezi poza asta pentru a 3-a sau a 4-a oara. Este bine ca nu pregeți și ca nu ai reacții adverse... Tot pe scandal esti pus;nu te mai lecuiesti!!! Da' nu ai avut buna intentie sa-i multumesti lui @bcristian pentru efortul depus sa scaneze cartea tehnica a SN320 si sa o faca publica. De asta are Google ce cauta pentru ca sunt oameni de buna credinta,care vor sa se bucure si altii de informatia pe care o au. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 (editat) @ndc74: Nu sunt moderator. Dar constat ca de când nu mai sunt, nici activitatea nu se mai leagă pe aceasta secțiune. Secțiunea mașini-unelte și scule, este în mare măsura creația mea. In 2009, am inițiat subiectul cu numărul 4 (Strung) pe aceasta secțiune. Au fost destui cei care au încercat sa ma oprească și sa discrediteze ceea ce postam eu acolo. Fapt este, ca timp de mai bine de un an de zile, acel subiect a fost singurul care a ținut activ interesul pentru aceasta activitate, sau hobby, sau cum vrei sa-i spui, pe forum. Înainte de a fi membru al forumului, aveam deja o importanta cantitate de documentație în format electronic, cumulata de pe Internet sau provenita din activitatea mea personala, pe care de-a lungul timpului am pus-o la dispoziție pe secțiunea mașini-unelte. Colegul bcristian, a fost printre primii care a postat sau a inițiat subiecte pe aceasta secțiune și a contribuit mult la dezvoltarea ei, inclusiv cu tabelele buclucașe de filete de la SN 320. Bunul simt îmi spune totuși ca mai întâi trebuie sa caut cu toate mijloacele pe care le am la dispoziție și abia apoi sa întreb. La scoală, primești nota 3 sau 4 dacă nu știi nimic din lecția aflata în manual. Nu poți sa invoci motivul ca nu ai avut pe cine sa întrebi. Dacă în schimb ai cautat prin biblioteci și ai mai citit și în plus, ai ocazia sa obții chiar și nota 10. In afara de Google, exista și un motor de căutare propriu, pus la dispoziție de forum, cu care se poate constata dacă ceea ce ne interesează a mai fost postat pe aceasta secțiune. Așadar, ceea ce s-a scris pana acum pe forum, este deja "lecție de manual", care trebuie căutată și aprofundata. @en: Câți dintre voi ați avut "buna intenție" sa-mi mulțumiți pentru traducerea cărții tehnice de la FUS 22 și punerea ei la dispoziție pe subiectul meu Strung?! Au descarcat-o pana acum 39 de membri. Probabil ca ești și tu printre ei. Tu personal - spre exemplu - nu ai avut nici-odată "buna intenție" sa vii cu ceva concret și folositor cel puțin unui număr mic de membri pe secțiunea mașini unelte și scule. Dacă greșesc, atunci vin-o cu contra-exemple. Ai găsit în schimb motive sa cârtești și sa te bagi în seama de fiecare data. Editat Iunie 30, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
bcristian Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Sunt destul de sigur ca e mai mult de a 4-a oara cand pun linkurile la documentatia aia. Nu ma deranjeaza. Daca un singur om a luat un span sau a facut un filet sau s-a simtit mai bine din cauza asta, sunt multumit. Link spre comentariu
acs Postat Iulie 4, 2016 Partajează Postat Iulie 4, 2016 @ndc74: Nu sunt moderator. Link spre comentariu
satelit Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Buna Ziua, As avea si eu o intrebare, am un strung SN320 cu mototul deconectat. Sub capacul de pe cele 6 fire ale motorului (motor 3KW) arata ca firele se pot lega in stea sau triunghi. As vrea sa stiu cum a fost legat motorul strungului in stea sau in triunghi. Va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum