Vizitator craciunescu bogdan Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 buna ziua.sunt nou pe forum si as avea nevoie de putin ajutor daca se poate.de curand mi-am cumparat un strung sn 320x750, dar din pacate imi lipseste de pe el tablitele cu avansuri, filete si turatii.poate sa ma ajute cineva cu ele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Am mutat subiectul tau la sectiunea Masini - unelte, unde trebuia de fapt sa-l initiezi. Asa dupa cum am scris si ca raspuns la PM-ul tau, pentru rezolvarea problemei urmareste acest subiect si/sau subiectul Strung. Pentru moment, timpul nu-mi permite sa fiu deosebit de activ pe forum, lucru care probabil userii l-au observat. Sper ca nu peste mult timp sa revin din nou cu o activitate intensa pe forum.Toate Bune! Link spre comentariu
bcristian Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Vezi atasamentele. Valorile sunt verificate pe strungul meu (SN 320x750, fabricat de Orastie). Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Iata problema rezolvata de colegul bcristian. Totusi trebuie sa fiti atenti la utilizarea acestei tabele. Ea corespunde unei anumite configuratii pentru rotile de schimb de la lantul cinematic de filetare. Aceasta configuratie este indicata chiar in tabela - in coloana din dreapta - si trebuie verificata. Este foarte posibil ca rotile dintate figurate in tabel sa nu fie disponibile - mai ales in cazul cand strungul a fost cumparat la mana a 2-a. Pentru confectionarea rotilor dintate specificate, va veti adresa unui atelier care are in dotare o freza/morteza de rulat dantura, dupa ce veti confectiona voi insiva la strung semifabricatele necesare. Link spre comentariu
Vizitator craciunescu bogdan Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 multumesc foarte frumos pentru ajutor Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Vezi atasamentele...Ce contine arhiva? Nu pot deschide fisierele, intrucat folosesc Word 2000. Link spre comentariu
bcristian Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Intrucat poza nu e la o calitate care sa permita printarea directa am facut un tabel (in Word 2007) cu datele respective - se printeaza pe o foaie A4. Exista convertor (gratis) care permite sa dechizi documente 2007 in 2000. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 ...Exista convertor (gratis) care permite sa dechizi documente 2007 in 2000.Da-mi si mie adresa.Stii cumva si vre-unul (convertor gratis) care sa deschida in MathCAD 2000 (terminatia mcd) fisiere create in MathCAD 14 (terminatia xmcd)? La instalarea XP-ului, m-am lasat convins mult prea usor sa instalez MathCAD 14, care pasami-te este creat special pentru XP si am constatat apoi ca este mult mai prost decat MathCAD 2000. Link spre comentariu
PL500 Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Convertor fisiere docx pt. M.Office 2000,xp,2003: link Link spre comentariu
Vizitator dan urcan Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 salutam un strung sn 320 pe care nu il pot folosi la capacitate intrucat imi lipsesc tabelele cu turatiile si avansurile necesare la obtinerea filetelorma poate ajuta cineva cu o fotografie a acestor tabele? Link spre comentariu
Vizitator afi1956 Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Va rog schema electrica pt strung SN 320 . Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Va rog schema electrica pt strung SN 320 . MultumescCauta la. adresa http://www.flickr.com/photos/21287187@N ... 099540912/ Link spre comentariu
Vizitator hd06kpt Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 buna ziua.sunt nou pe forum si as avea nevoie de putin ajutor daca se poate.de curand mi-am cumparat un strung sn 320x750, dar din pacate imi lipseste de pe el tablitele cu avansuri, filete si turatii.poate sa ma ajute cineva cu ele. Link spre comentariu
Vizitator hd06kpt Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 am nevoie si de tablita dreptugiulara de sus cu turatile. Link spre comentariu
Vizitator Traianpuiu Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 aici e talelul cu vitezele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum