Vizitator Miclaus Marius Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Buna ziua,Am la munca o masina de lipit pvc AKS3300 in interior are un termostat care incalzeste o plita pana la 245 de grade( la temperatura este setat(vezi imagine termostat)) , la un moment dat plita respectiva se incalzeste mai mult decat ar trebui si nu e bine care este problema ? Problema este ca daca fac o pauza de vreo 1 ora pot sa lucru cu ea linistit .Aceasta este a doua oara cand se intampla.Care este problema Termostatu sau sonda?Sonda este un cablu care vine din plita in termmostat.Acesta este unul dintre termostate.[ATTACH=Cacesta este un alt termostat defect.Am pus doua imagini cu termostata deoareca masinaria este cu doua functii independente si acum vreo 5 ani am schimbat firele de la termostatul defect la cel bun .Dar se pare ca deja si celalat incepe sa faca probleme.as dori sa stiu daca se poate remedia situatia si cum.Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Nu se vede nici o imagine, încearcă să postezi link-ul din nou... Problema poate fi şi de la termostat şi de la sondă, e greu de spus fără a fi văzut tot ansamblul. Sonda se poate scoate din cauză prin schimbare cu una identică....dacă defectul persistă, atunci e partea electronică de vină. Link spre comentariu
Vizitator Miclaus Marius Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 (editat) Buna ziua,Am la munca o masina de lipit pvc AKS3300 in interior are un termostat care incalzeste o plita pana la 245 de grade( la temperatura este setat(vezi imagine termostat)) , la un moment dat plita respectiva se incalzeste mai mult decat ar trebui si nu e bine care este problema ? Problema este ca daca fac o pauza de vreo 1 ora pot sa lucru cu ea linistit .Aceasta este a doua oara cand se intampla.Care este problema Termostatu sau sonda?Sonda este un cablu care vine din plita in termmostat.Acesta este unul dintre termostate.[ATTACH=Cacesta este un alt termostat defect.Am pus doua imagini cu termostata deoareca masinaria este cu doua functii independente si acum vreo 5 ani am schimbat firele de la termostatul defect la cel bun .Dar se pare ca deja si celalat incepe sa faca probleme.as dori sa stiu daca se poate remedia situatia si cum.Multumesc. cel care face probleme Editat Iulie 14, 2015 de Miclaus Marius Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum