Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vacanţă cu familia în Grecia

ratza

Postări Recomandate

Toni Marginean

M-am hotarat sa merg in septembrie la inceput in Grecia. Mi-a facut cu ochiul insula Corfu si sper sa fie de bun augur. Cred ca fac o oprire de o zi la Salonic. Sper ca pana in septembrie sa se deblocheze si alte iesiri spre sudul Europei in afara de Bulgaria! Cel mai ok ar fi sa ies pe la sarbi.

Link spre comentariu

Eu plec vineri noapte, revin cu detalii de drum. Am fost în Corfu anul trecut, în zona de nord. Nu m-a impresionat prea tare, dar nici urît nu e.

Link spre comentariu

Rabdare, apa si tutun.

https://www.libertatea.ro/stiri/cozi-de-kilometri-la-singurul-punct-de-trecere-a-frontierei-din-bulgaria-si-grecia-3053410

Link spre comentariu

Am niste prieteni care au plecat in grecia, au postat pe facebook acum 2 ore ca sunt 17 km de autovehicule la vama KULATA, faci concediul mai mult pe drum!!

Editat de yo9gcc
Link spre comentariu

La cei sositi pe insula Creta cu avionul li s-a facut test Covid..... Daca am inteles bine, pe gratis. Cu masina e cam obositor un drum lung... Undeva zicea un expert ca avioanele au sistem de aerisire de sus in jos la fiecare scaune, aerul este filtrat si dezinfectat continu. 

Link spre comentariu

Am ajuns la greci.

RO-BG: 40 de minute la Calafat - Vidin, am avut nevoie de declarațiile pe care le făcusem deja acasă.

BG-GR: am oprit la OMV-ul de dinainte de graniță să fac plinul. Cît am alimentat s-a făcut coadă... A durat fix două ore să trec granița, între 4:10 - 6:10. Nu ne-a verificat nimeni nimic, doar s-au uitat la acte cîteva secunde.

Link spre comentariu

Mersi. Pe aici, pe unde sînt eu, am văzut fix 4 mașini cu numere de RO. N-am auzit atîta greacă pe plajă niciodată. Lumea relaxată, se uitau la noi ca la urs cînd am intrat cu masca pe bot în minimarket, doar vînzătorii/chelnerii poartă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări