Toni Marginean Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 M-am hotarat sa merg in septembrie la inceput in Grecia. Mi-a facut cu ochiul insula Corfu si sper sa fie de bun augur. Cred ca fac o oprire de o zi la Salonic. Sper ca pana in septembrie sa se deblocheze si alte iesiri spre sudul Europei in afara de Bulgaria! Cel mai ok ar fi sa ies pe la sarbi. Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 2, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2020 Eu plec vineri noapte, revin cu detalii de drum. Am fost în Corfu anul trecut, în zona de nord. Nu m-a impresionat prea tare, dar nici urît nu e. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Vezi ultimele noutati de trecere frontiera . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Rabdare, apa si tutun. https://www.libertatea.ro/stiri/cozi-de-kilometri-la-singurul-punct-de-trecere-a-frontierei-din-bulgaria-si-grecia-3053410 Link spre comentariu
yo9gcc Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 (editat) Am niste prieteni care au plecat in grecia, au postat pe facebook acum 2 ore ca sunt 17 km de autovehicule la vama KULATA, faci concediul mai mult pe drum!! Editat Iulie 2, 2020 de yo9gcc Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 2, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2020 Ştiu ce mă aşteaptă, stau cu ochii pe ştiri de două săptămîni. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 La cei sositi pe insula Creta cu avionul li s-a facut test Covid..... Daca am inteles bine, pe gratis. Cu masina e cam obositor un drum lung... Undeva zicea un expert ca avioanele au sistem de aerisire de sus in jos la fiecare scaune, aerul este filtrat si dezinfectat continu. Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 3, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2020 Pe mine mă relaxează condusul, copiii sînt obişnuiţi, aşa că nu văd o problemă. Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 4, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2020 Am ajuns la greci. RO-BG: 40 de minute la Calafat - Vidin, am avut nevoie de declarațiile pe care le făcusem deja acasă. BG-GR: am oprit la OMV-ul de dinainte de graniță să fac plinul. Cît am alimentat s-a făcut coadă... A durat fix două ore să trec granița, între 4:10 - 6:10. Nu ne-a verificat nimeni nimic, doar s-au uitat la acte cîteva secunde. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Vacanta placuta, ferita de virusi si sa nu se repete istoria cu cazanul de anul trecut! Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 Mersi. Pe aici, pe unde sînt eu, am văzut fix 4 mașini cu numere de RO. N-am auzit atîta greacă pe plajă niciodată. Lumea relaxată, se uitau la noi ca la urs cînd am intrat cu masca pe bot în minimarket, doar vînzătorii/chelnerii poartă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum