Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vacanţă cu familia în Grecia

ratza

Postări Recomandate

Un mare "multumesc". Mi-a fost de ajuns sa-ti citesc partea premergatoare si prima zi petrecuta acolo si sa-mi fac o imagine despre intensitatea pe care ai trait-o din plin alaturi de familie, intrun loc mirific. Astept continuarea.

Link spre comentariu

Vor fi cîte una pe zi, fiindcă e mult de scris şi nu am timp să termin totul într-o singură după-masă. Ca fapt divers, ieri am scris patru ore, iar azi două.

Link spre comentariu

...... Mai în spate, pe fundul mării, un guvid complet alb stătea şi se holba la mine, imperturbabil.........

Sigur el el se holba la tine sau tu la el?

Eh, cum înotam eu alene cu ochii după peştoaice.............

Suntem pe aceeasi unda   :limb:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mă bucur că v-a plăcut descrierea. Mie îmi pare rău că nu mi-am făcut blogul mai demult. Iniţial postam pe carpati.org o parte din turele montane, dar cele cu maşina sau bicicleta nu se prea potriveau (ori eu merg destul de mult prin ţară cu familia). Acum am unde abera liniştit, că de subiecte nu duc lipsă şi vor fi din ce în ce mai multe. :)

Link spre comentariu

Astept(am) povestirile tale. Ai talent in descrieri. Citind pe blogul tau, chiar ca am trait o minivacanta, desi sunt la serviciu. Mi-ai descretit fruntea in cea mai urata zi a saptamanii: luni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări