Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Corector de ton cu 6Ж1П-6J1P

Untold

Postări Recomandate

Aveti dreptate, mea culpa.... :84

Nu luati in considerare pdf-ul in oglinda...

Ba este bun desenul in oglinda numai in cazul cand este executat cu tehnica copieri prin caldura,fotografiere,sau pentru realizarea unei site serigrafice dar in cazul cand este executat/desenat manual,atunci trebuie luat in seama desenul din PDF-ul postat de mine.

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Va salut . Dl Lazaroiu va rog sa imi dati si mie poza cu cablajul din postul #14 vreau sa fac acest corecror de ton stereo cu ecc83.

Imi pare rau,dar este facut de ceva timp si desenat de mana pe hartie milimetrica si oricat de mult l-as cauta sigur nu-l voi gasi,poate doar sa va fac o poza fata spate doar ca sa va inspirati,sincer imi pare rau!

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
La 17.07.2015 la 14:36, LMOlimpiu a spus:

Aveti mai jos o propunere pentru un PCB (monobloc),avand in vedere ca aveti potentiometri mono iar conectarea lor se va face cu conexiuni ecranate.Din PDF la o reducere de 50% la tiparire veti avea scara 1/1 pentru socluri novale cu dimensiuni standart.Am postat in pozitiv si negativ pentru o distingere mai clara a desenului.

Repet,este o propunere/sugestie ,mai verificati si dv. si eventual corectati.Pentru C7 (100uF) am proiectat  doua modele practice; axiale si in top.

Pentru aplicatia dv. veti realiza doua astfel de PCB,iar precizia realizari nu trebuie sa fie de varf,cred ca se intelege asta,aici nu-i vorba de tehnica digitala [...] !

P.S alimentarea filamentelor o faceti direct la socluri asa dupa cum am mentionat mai sus.

post-175212-0-13682300-1437136486_thumb.png

post-175212-0-69761200-1437136495_thumb.png

TOT PCB.pdfUnavailable

post-175212-0-69324800-1437140207_thumb.jpg

buna ziua dle Lazaroiu. ar putea fi executat cablajul pe un dublu placat, unde o suprafata sa fie cu traseele, si cealalta suprafata sa fie folosita in intregime ca punct de masa? ma gandesc ca ar fi o alegere buna, si ca suprafata de masa s-ar comporta si ca o ecranare. multumesc.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, livoto70 a spus:

buna ziua dle Lazaroiu. ar putea fi executat cablajul pe un dublu placat, unde o suprafata sa fie cu traseele, si cealalta suprafata sa fie folosita in intregime ca punct de masa? ma gandesc ca ar fi o alegere buna, si ca suprafata de masa s-ar comporta si ca o ecranare. multumesc.

Bineinteles,chiar este o solutie excelenta,insa la un corector de ton nu ar trebui sa aveti probleme de zgomot,dar orice precautie nu strica!

Link spre comentariu
Acum 1 minut, LMOlimpiu a spus:

Bineinteles,chiar este o solutie excelenta,insa la un corector de ton nu ar trebui sa aveti probleme de zgomot,dar orice precautie nu strica!

sigur ca da. in oala acoperita, nu intra musca, cum spunea raposata mea bunica! 

ms din nou.

Link spre comentariu

buna ziua si aici. personal sunt pro corectoare de ton, pt ca nu imi permit boxe care sa nu aiba nevoie. de obicei amplifurile sufera de lipsa basilor la volume mici, si/sau daca folosim boxe mai slabute. nu mai tin minte unde am citit, dar cei de acolo erau cam contra corectoarelor, si nu din cauza de super audiofilie purista, ci din cauza ca ar adauga niste defazaje suparatoare nu stiu pe la ce frecvente. avand in vedere acest lucru, nu ar fi mai simplu si mai practic sa se adauge doar o corectie pt joase (accentuare), in bucla NFB, lasand mediile si inaltele in pace? va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări