Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Raspberrypi - videointerfon

al3xo0o0o0

Postări Recomandate

Salut,

Vreau sa realizez un videointerfon cu raspberrypi care sa contina:

• [*]- parte exterioara: [*]display 5-7 inch [*]camera video HD (am un raspberry pi cam) [*]difuzor [*]tastatura touch independenta de display (de cumparat sau de realizat pcb) [*]senzor prezenta (senzor hw sau de folosit camera existenta) [*]senzor lumina [*]leduri backlight [*]led flash pt vedere nocturna sau IR [*]cititor amprenta [*]- parte interioara care va contine [*]- un server cu datele de la partea exterioara [*]- server web/sever aplicatie comanda [*]- comanda electroyala

Accesul va fi pe baza de cod/amprenta iar controlul va fi facut din aplicatie mobil/pagina web.
Partea de control interioara va fi tableta/mobil, iar streamingul full hd la 30 fps (streaming bidirectional).

Prima mea intrebare este daca toate functiile mentionate de mine pot fi suportate de raspberrypi2 si daca designul gandit de mine (2 placi) este suficient.
Tin sa mentionez ca nu am experienta, este primul meu proiect de acest fel.

Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

1

• al3xo0o0o0

1

Top autori în acest subiect

In principiu tot ce ai scris acolo e posibil.

Numarul de placi depinde si de cat de mari sunt. O placa de 1m patrat poate fi suficienta. Glumesc... depinde de gradul de integrare pe care il ai.

Daca nu ai experienta iti sugerez sa faci un lucru odata. Toate sistemele complexe care functioneaza sunt evolutii ale sistemelor simple care functioneaza.

Mai intai incearca sa vezi pe un monitor PC ceea ce capteaza camera Pi. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări