Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv schneider

bubusmecherul

Postări Recomandate

am primit acest tv SCHNEIDER model tv21m361 cu defectul,al bag la priza si se aprinde becul[ledul] rosu din fata si se stige,si se aprinde,si tot asa,iar in zona trafului se aude un zgomot ritmatic,am scos finalul lini D1555 afara si am montat un bec,dar nici becul nu se aprinde,pe sasiu nu scrie nimic,decat o eticheta IDENT-NO 80175.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

6

• dan-a2

5

• FLORIN IORDACHE

3

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cred ca ai nevoie de un trafo linii nou  !! >. ,, izolezi ;; pinii 1 si 4 si masori fata de masa  , daca ai rezistenta mica trafo e defect !!

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

am tait bara B+ ce duce la trafo lini,si acum nu se mai aude acel turuit continu,si am pus becul si am 111v pe,bec,am schimbat condesatori,dar tot degeaba,cum lipesc inapoi bara de pe B+ la trafo lini cum se aude acel turuit continu,si ledul tot la fel face,se aprinde se stinge,si tot asa,ce sa mai verific,va rog.

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu

dom dan,am taiat si bara ce duce intre colector final lini,si am masurat am decat 1,5v,si pe colectorul transformatorului de lini tot ata 1,5v,ce sa mai verific,va rog.

Link spre comentariu

mam prins inapoi cu bara B+ de la trafo lini,si am taiato pe ce de la final lini,nu mai turuie,si am 112v,sa fie oare trafo lini defect,trafo este,pe eticheta scrie BSC250274L 37-SC202-74L01,ce echivalent are,va rog.

Link spre comentariu

Eu unul m-am uitat in catalogul Hr,asa scrie acolo.....asa ca daca mint ei .....atunci eu nu am nici o treaba.....Nu l-am facut eu catalogul HR.

post-177758-0-51068100-1436721389_thumb.jpg

Link spre comentariu

mam prins inapoi cu bara B+ de la trafo lini,si am taiato pe ce de la final lini,nu mai turuie,si am 112v,sa fie oare trafo lini defect,trafo este,pe eticheta scrie BSC250274L 37-SC202-74L01,ce echivalent are,va rog.

esti sigur ca e trafu dus ars?

Link spre comentariu

200% e ars!! E specific sasiului M36/35!! Si ,da ,cei de la HR -Diemen au dat o echivalare gresita!!

Deci,in concluzie,colegul ''dan-a2'' are perfecta dreptate legat de tot ce spune!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări