Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

E vreo sansa pentru mine si Visaton?

Vizitator Ninnurta

Postări Recomandate

Vizitator Ninnurta

Pe site-ul visaton am gasit multe difuzoare insotite de schemele de rigoare! Ma intreb: daca am sa cumpar acele difuzoare si am sa le realizez incinta intocmai... ca la carte... am vreo sansa sa le gresesc si sa fiu dezamagit? (Cumpar si tuburile lor de bass... tot). Folosesc intocmai schemele lor! E vreo sansa sa le gresesc?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

4

• JohnDoe

1

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Ninnurta

Multumesc Nexus... inseamna ca asa voi face!OffTopic: Incercand diverse emulari software ale incintelor am descoperit ca rezultatele sunt aproximativ aceeleasi pentru toate programele. Binenteles ca abaterile sunt de cativa centimetri. Stiu ca aceste abateri sunt critice cand ne dorim perfectiunea... Nu stiu dupa cine sa ma mai iau sau pe cine sa mai cred. Ce software sa mai folosesc... E greu tare de tot!

Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta

Da... si eu Nexus, tot Win Isd pro aplha (am si beta, acela calculeaza si forma si dimenisunile cutiei). Mai este Speaker Workshop de la Audua ideal pentru a masura paramterii T/S cu montaj simplu (fara cutie inchisa ca la Bass box pro)... Vrei mai multe informatii sau cunosti deja programul?Eu il am dar ghici: nu gasesc in comert o rezistenta de 10 oameni si 1w-10w... ai mai pomenit?Am improvizat eu cu o rezistenta din aia mica (micro) dar nu stiu daca e bine... Rezultatele nu au fost prea concludente!Salut!

Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta

oooof stiu... nichelina.. mie imi plac lucrurile dintr-o bucata! incerc maine in tot orasul sa gasesc. Tu ai idee daca conteaza chiar asa de mult puterea rezistoarelor in masurare? (am inteles ca cele cu puteri mari sunt mai insensibile la noise).Stii programul de la audua? ce parere ai de el?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Ninnurta, rezistenta de 10 ohm la 17W gasesti pe str Maica Domnului la Conexelectronic;am cumparat eu sambata daca mesajul meu te mai ajuta cu ceva; oricum ar trebui sa fie buna, ca are vataj mai mare, nu mai mic decat ce iti trebe tie.

Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta

Multumesc mult, am cumparat deja de mult timp dar e o problemaaaaaa! Placa mea de sunet Creative Live nu este suportata de program si nici cea on board de la placa de baza! Iti dai seama ca am renuntat la proiect nu? Scuza-ma dar tu esti din Braila? Daca da, mi-ar place sa colaboram in vederea unui proiect HI-FI pretentios. Nu sunt multi cu pasiunea aceasta in Braila si ma tem ca in curand nu voi mai fi nici eu in randul pasionatilor si am sa cumpar totul de-a gata, ca pana acum de altfel!Salut si multumesc inca o data! :cry:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări