Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare Tester auto BOSCH KTS 540.

Vizitator Jozsef1980

Postări Recomandate

Vizitator Jozsef1980

Va salut, un prieten a cumparat de vre-o 4 ani testerul din titlu.

Nu a fost folosit nici macar o data, este ca si nou, are tot pachetul, a dat atunci pe el vre-o 2000 de euro.

A zis ca licienta era valabila un an de zile de cand l-a cumparat, acuma cica este expirat.

Intrebarea mea este, nu se poate folosi deloc acest tester, daca a expirat deja licienta?

Nu se poate folosi macar softul cu baza de date, care a fost pana la momentul respectiv cand a fost cumparat aparatul?

Ar merge cu softul nou luat de pe net+ activat acuma proaspat?

Cine are si a mai lucrat cu interfata asta, il rog sa-ma ajute.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TestPoint

2

• den_zuk

1

• Ursace

1

Interfata se poate folosi fara probleme,ceea ce nu ii mai merge este softul pentru ca NU are liceenta.

Ceea ce poate face este sa isi instaleze din nou softul si sa il activeze ca sa isi poata folosi din nou interfata.

Cu ce versiune de Esitronic  l-a  achizitionat?

Incepand de anu trecut 2014 activarea softului se face numai via online,deci nu se poate folosi pentru diagnosticare,daca isi instaleaza o versiune mai veche cum ar fi 03.2013 il poate folosi fara probleme(aici vb de descarcat softul de pe internet si activat acasa)

Daca doreste sa aibe ultima versiune de soft ,sa isi achitioneze o licenta.

Editat de ddr80
Link spre comentariu
Vizitator Jozsef1980

Multumesc pentru raspuns.

Nu stiu ce versiune de soft are cu care a cumprat atunci testerul, am sa revin cu aceste detalii.

Idea este ca sa-l poata folosi macar pana la data respectiva, sau pana in 2013, cu softul luat de pe net si cu crack.

El nu se pricepe deloc la calculatoare si programe, cel mai probabil am sa-l ajut eu cu instalarea softului si configurarea sa lucreze cu testerul.

Link spre comentariu
Vizitator Jozsef1980

Revin cu cu detalii, am reusit sa instalez versiunea 2011 si functioneaza perfect cu testerul.

Am si facut cateva diagnoze pe un Audi A4 din 2005 si un BMW din 2010. 

Urmeaza sa fac rost de versiunea de soft din 2013.

In orice caz e destept acest tester, nu degeaba costa o caruta de bani.

Link spre comentariu

Ma bucur ca ai rezolvat, e si normal sa functioneze dupa suma pe care a platit-o prietenul tau pe interfata.

Daca doresti versiunea 3Q.2013 da-mi un mp si te ajut cu softul ,tutorialul de instalare si activarea. :reytre

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 4 ani mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări