Vizitator Jozsef1980 Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 Va salut, un prieten a cumparat de vre-o 4 ani testerul din titlu. Nu a fost folosit nici macar o data, este ca si nou, are tot pachetul, a dat atunci pe el vre-o 2000 de euro. A zis ca licienta era valabila un an de zile de cand l-a cumparat, acuma cica este expirat. Intrebarea mea este, nu se poate folosi deloc acest tester, daca a expirat deja licienta? Nu se poate folosi macar softul cu baza de date, care a fost pana la momentul respectiv cand a fost cumparat aparatul? Ar merge cu softul nou luat de pe net+ activat acuma proaspat? Cine are si a mai lucrat cu interfata asta, il rog sa-ma ajute. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
TestPoint Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 (editat) Interfata se poate folosi fara probleme,ceea ce nu ii mai merge este softul pentru ca NU are liceenta. Ceea ce poate face este sa isi instaleze din nou softul si sa il activeze ca sa isi poata folosi din nou interfata. Cu ce versiune de Esitronic l-a achizitionat? Incepand de anu trecut 2014 activarea softului se face numai via online,deci nu se poate folosi pentru diagnosticare,daca isi instaleaza o versiune mai veche cum ar fi 03.2013 il poate folosi fara probleme(aici vb de descarcat softul de pe internet si activat acasa) Daca doreste sa aibe ultima versiune de soft ,sa isi achitioneze o licenta. Editat Iulie 12, 2015 de ddr80 Link spre comentariu
Vizitator Jozsef1980 Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 Multumesc pentru raspuns. Nu stiu ce versiune de soft are cu care a cumprat atunci testerul, am sa revin cu aceste detalii. Idea este ca sa-l poata folosi macar pana la data respectiva, sau pana in 2013, cu softul luat de pe net si cu crack. El nu se pricepe deloc la calculatoare si programe, cel mai probabil am sa-l ajut eu cu instalarea softului si configurarea sa lucreze cu testerul. Link spre comentariu
Vizitator Jozsef1980 Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Revin cu cu detalii, am reusit sa instalez versiunea 2011 si functioneaza perfect cu testerul. Am si facut cateva diagnoze pe un Audi A4 din 2005 si un BMW din 2010. Urmeaza sa fac rost de versiunea de soft din 2013. In orice caz e destept acest tester, nu degeaba costa o caruta de bani. Link spre comentariu
TestPoint Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Ma bucur ca ai rezolvat, e si normal sa functioneze dupa suma pe care a platit-o prietenul tau pe interfata. Daca doresti versiunea 3Q.2013 da-mi un mp si te ajut cu softul ,tutorialul de instalare si activarea. Link spre comentariu
Vizitator dorindex Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 (editat) As dori si eu softul din 2013 , am si eu kts 540 si mi-a expirat licența. [email protected] Editat Noiembrie 5, 2015 de dorindex Link spre comentariu
den_zuk Postat Aprilie 13, 2020 Partajează Postat Aprilie 13, 2020 Salut, am pățit si eu precum colegii de mai sus, doar ca nu pot instala nici 2013,help, in cazul in care mai este on acest topic. Zi faina! Link spre comentariu
Ursace Postat August 10, 2022 Partajează Postat August 10, 2022 Buna ziua am și eu un Bosch Kts 2013/1 și aș avea nevoie de o cheie de activare că sa expirat și nu știu de unde sa fac rost Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum