Vizitator mimi bikini Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 buna seara . am si eu o problema . am pus parola pe bios la un acer ex2500.A crezut ca se scoate usor ca pe vremuri cu scoaterea bateriei . dar din pacate acum am un pc blocat , care imi zice ca nu mai boot-eaza din cauza politicilor de securitate pentru ca am batut parola grsit de mai multe ori . imi da un cod si ma pune sa ii zic unlock key . multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
cristybadea Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 Sper sa va fie de folos Link spre comentariu
Vizitator mimi bikini Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 buna ziua eu am scos bateria . adica bateria de la bios . e undeva .....departe. adica am desfacut tot laptopul . este lipita pe placa . am desfacut am lasat asa kam vreo ora. nu am gasit nici un semn de jumper pentru reset cmos. de fapt nu cred ca la aceste laptopuri noi unde bios-ul este uefi sau alte trasnai , chestia cu bateria nu mai functioneaza . eu am ami lucrat cu micro contrilere si tin minte ca puteam sa pun o parola intr-un eeprom si asta raminea scris chiar daca u avea baterie .in sfirsit ......sunt in aceuasho pozitie. o sa sun miine la acer romania sa vedem ce spun ei . mulumesc . Link spre comentariu
Vizitator mimi bikini Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 http://dogber1.blogspot.ro/2009/05/table-of-reverse-engineered-bios.html buna ziua . am inceput sa imi schimb parerea despre net . cu multa perseverenta si multa rabdare poti sa rezolvi problema. am gasit un programel care calculeaza in functie de unlock key master password . si chiar merge . multa sanatate la baiatu asta care la facut si la dat free. o zi buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum