Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acer ex2500 bios lock

Vizitator mimi bikini

Postări Recomandate

Vizitator mimi bikini

buna seara .

am si eu o problema . am pus parola pe bios la un acer ex2500.A crezut ca se scoate usor ca pe vremuri cu scoaterea bateriei . dar din pacate acum am un pc blocat , care imi zice ca nu mai boot-eaza din cauza politicilor de securitate pentru ca am batut parola grsit de mai multe ori .

imi da un cod si ma pune sa ii zic unlock key . 

multumesc pentru ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator mimi bikini

buna ziua 

eu am scos bateria . adica bateria de la bios . e undeva .....departe. adica am desfacut tot laptopul . este lipita pe placa . am desfacut am lasat asa kam vreo ora. nu am gasit nici un semn de jumper pentru reset cmos. de fapt nu cred ca la aceste laptopuri noi unde bios-ul este uefi sau alte trasnai , chestia cu bateria nu mai functioneaza . eu am ami lucrat cu micro contrilere si tin minte ca puteam sa pun o parola intr-un eeprom si asta raminea scris chiar daca u avea baterie .in sfirsit ......sunt in aceuasho pozitie. o sa sun miine la acer romania sa vedem ce spun ei .

mulumesc .

Link spre comentariu
Vizitator mimi bikini

http://dogber1.blogspot.ro/2009/05/table-of-reverse-engineered-bios.html

buna ziua . 

am inceput sa imi schimb parerea despre net . cu multa perseverenta si multa rabdare poti sa rezolvi problema. am gasit un programel care calculeaza in functie de unlock key master password . si chiar merge . multa sanatate la baiatu asta care la facut si la dat free.

o zi buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări