Jacobs Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Recent mi s-a stricat placa de baza de la laptop si vreau sa o inlocuiesc. Am gasit un model pe olx, care din poze arata exact la fel ca si placa mea.Problema este ca nu stiu sigur daca este acelasi model , mai exact daca procesorul meu se potriveste cu acea placa. Cum as putea verifica asta, trebuie sa compar vreo serie , inscriptie de pe acel model cu placa mea ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 In primul rand spuneti-ne si noua ce laptop aveti,adica spuneti-ne marca si modelul lui. Asteptam ! Link spre comentariu
Jacobs Postat Iulie 12, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2015 Modelul laptopului: HP 2000 2d01sq iar anuntul este acesta http://olx.ro/oferta/placa-de-baza-hp-250-intel-ID4gxVq.html#f6234920c3 Placa arata exact la fel cu cea pe care trebuie sa o inlocuiesc , insa vreau sa fiu sigur ca este compatibila. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 (editat) Nu stiu daca s-ar potrivi aceasta placa de baza dupa siteul acela de mai sus....pentru ca am vazut ca laptop-ul dvs mai are inca doua usb-uri in partea cu dvd-rw. Editat Iulie 12, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Jacobs Postat Iulie 12, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2015 Acele doua usb-uri sunt inafara placii de baza si se conecteaza separat la placa. Placa din anunt arata exact ca a mea , insa am verificat cateva modele de laptopuri care apar in descrierea anuntului , iar majoritatea aveau procesor dual sau alt model mai slab. De asta ma gandesc sa nu difere putin in ceea ce priveste compatibilitatea cu procesorul meu i3. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 (editat) Acele doua usb-uri sunt inafara placii de baza si se conecteaza separat la placa. Pai daca este asa cum ziceti dvs,atunci eu cred ca ar merge fara prob.....asta era singura chestie pe care am obervat-o eu cu usb-urile.... Am vazut ca aceasta placa de baza dupa site-u este valabila pentru mai multe modele de laptop-uri hp si compaq.... Dar pentru siguranta mai asteptati si alte informatii de la alti colegi de pe acest forum. Aaaa,eu asi zice pentru siguranta noastra sa-i faceti o poza la placa de baza si puneti-o aici....ca sa le comparam,adica sa vedem noi cu ochisori nostri daca chiar sunt diferente . Va multumesc pentru intelegere ! Editat Iulie 12, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iulie 13, 2015 Partajează Postat Iulie 13, 2015 Salut incompatibilitati nu o sa fie chiar daca tu aveai alt model de procesor fie single fie dual. o sa scazi doar in performante Dar sincer imi vine greu sa cred ca placa aceea de baza este compatibila cu atatea modele. Cred ca utilizatorul de pe acel site era beat cand a postat anuntul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum