Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa de baza

Jacobs

Postări Recomandate

Recent mi s-a stricat placa de baza de la laptop si vreau sa o inlocuiesc. Am gasit un model pe olx, care din poze arata exact la fel ca si placa mea.Problema este ca nu stiu sigur daca este acelasi model , mai exact daca procesorul meu se potriveste cu acea placa. Cum as putea verifica asta, trebuie sa compar vreo serie , inscriptie de pe acel model cu placa mea ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• Jacobs

3

• Tomsa Cosmin

1

Top autori în acest subiect

Nu stiu daca s-ar potrivi aceasta placa de baza dupa siteul acela de mai sus....pentru ca am vazut ca laptop-ul dvs mai are inca doua usb-uri in partea cu dvd-rw. 

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Acele doua usb-uri sunt inafara placii de baza si se conecteaza separat la placa. Placa din anunt arata exact ca a mea , insa am verificat cateva modele de laptopuri care apar in descrierea anuntului , iar majoritatea aveau procesor dual sau alt model mai slab. De asta ma gandesc sa nu difere putin in ceea ce priveste compatibilitatea cu procesorul meu i3.

Link spre comentariu

Acele doua usb-uri sunt inafara placii de baza si se conecteaza separat la placa. 

Pai daca este asa cum ziceti dvs,atunci eu cred ca ar merge fara prob.....asta era singura chestie pe care am obervat-o eu cu usb-urile....

Am vazut ca aceasta placa de baza dupa site-u este valabila pentru mai multe modele de laptop-uri hp si compaq....

Dar pentru siguranta mai asteptati si alte informatii de la alti colegi de pe acest forum.  :reytre

Aaaa,eu asi zice pentru siguranta noastra sa-i faceti o poza la placa de baza si puneti-o aici....ca sa le comparam,adica sa vedem noi cu ochisori nostri daca chiar sunt diferente .

Va multumesc pentru intelegere !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Salut incompatibilitati nu o sa fie chiar daca tu aveai alt model de procesor fie single fie dual. o sa scazi doar in performante

Dar sincer imi vine greu sa cred ca placa aceea de baza este compatibila cu atatea modele.

Cred ca utilizatorul de pe acel site era beat cand a postat anuntul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări