alin85 Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Buna ziua, Nu stiu daca e locul cel mai potrivit pentru aceasta postare...., Am o baza de statie Weller WECP-20 si nu genereaza tensiune pentru letcon , dupa cateva cercetari am gasit vinovatul SL443 , defect, nu stiu in ce conditi si-a pierdut sufletul pentru ca baza de statie am luat-o asa defecta, din targ/talcioc , asa la nimereala.... . acum intrebarea este : are cineva circuitul la vanzare sau un inlocuitor pin la pin ? nu as vrea sa fac modificari majore ,imi place sa fie original plus ca statia ,ar fi de rezerva , dar as vrea sa o repar totusi... in cazul in care nu gasesc circuitul (slabe sanse sa gasesc , nu se mai fabrica de mult) ma gandeam sa folosesc un opto-cuplor in schimb , ca idee ,ce spuneti ? o alta alternativa? cu ce sa fac sa nu fie nici prea complicat sau stufos ,pentru ca nu merita , si nici nu vreau sa pierd mult timp ...., Link spre comentariu
almarghi Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 http://www.ebay.com/itm/SL443A-Encapsulation-DIP-8-ZERO-VOLTAGE-SWITCH-/120920861866?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2771ecaa eu am luat integrate obsolete de la ei si nu am avut probleme Link spre comentariu
alin85 Postat Iulie 11, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2015 ok, multumesc, dar parca nu as comanda din china , poate daca voi avea o comanda mai mare...., asa pt 1, 2 piese nu merita...s-ar putea sa recurg la varianta asta... nu are nimeni pe aici? Link spre comentariu
Mikrosha Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Ca o alternativă simplă, cred că poți folosi un optoreleu. LBA120, gen. Comandat de iesirea operaționalului. Ce crezi, ți-e mai la îndemînă? Link spre comentariu
alin85 Postat August 10, 2015 Autor Partajează Postat August 10, 2015 ceva de genul ma gandeam si eu , dar intamplator am gasit integratul intr-un fel de uscator de par industrial ,dezafectat , cumparat tot din targ , (imi place sa cumpar tot felul de "gunoiae " din targ de unde mereu recuperez piese bune , pe care le folosesc strict pt hobby) am inlocuit integratul in baza de statie si merge bine , asa este si "originala" si functionala.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum