Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Weller WECP-20 ,SL443-defect

alin85

Postări Recomandate

Buna ziua,

Nu stiu daca e locul cel mai potrivit pentru aceasta postare....,

Am o baza de statie Weller WECP-20 si nu genereaza tensiune pentru letcon , dupa cateva cercetari am gasit vinovatul SL443 , defect, nu stiu in ce conditi si-a pierdut sufletul pentru ca baza de statie am luat-o asa defecta, din targ/talcioc , asa la nimereala.... .

acum intrebarea este : are cineva circuitul la vanzare  sau un inlocuitor pin la pin ?

nu as vrea sa fac modificari majore ,imi place sa fie original plus ca  statia ,ar fi de rezerva , dar as vrea sa o repar totusi...

in cazul in care nu gasesc circuitul (slabe sanse sa gasesc , nu se mai fabrica de mult) ma gandeam sa folosesc un opto-cuplor in schimb , ca idee ,ce spuneti ?

o alta alternativa? cu ce sa fac sa nu fie nici prea complicat sau stufos ,pentru ca nu merita , si nici nu vreau sa pierd mult timp ...., 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alin85

3

• Mikrosha

1

• almarghi

1

Top autori în acest subiect

ok, multumesc,

dar parca nu as comanda din china , poate daca voi avea o comanda mai mare...., asa pt 1, 2  piese nu merita...s-ar putea sa recurg la varianta asta...

nu are nimeni pe aici? 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

ceva de genul ma gandeam si eu , dar intamplator am gasit integratul intr-un fel de uscator de par industrial  ,dezafectat , cumparat tot din targ , (imi place sa cumpar tot felul de "gunoiae " din targ de unde mereu recuperez piese bune , pe care le folosesc strict pt hobby)

am inlocuit integratul in baza de statie si merge bine , asa este si "originala" si functionala.... 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări