Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema siguranta sistem z5500

Vizitator iddark

Postări Recomandate

Vizitator iddark

Salutare, detin un sistem z5500 achizitionat la mana a 2a, si are o mica problema. De fiecare data cand pierde curent ( da mama peste prelungitor cu aspiratorul ) si primeste din nou se arde siguranta (F2AL250V). de cand l'am luat a venit cu aceasta siguranta, si de fiecare data trebuie sa ard cate 3-4 pana merge una (mentionez ca se ard instant ce apas butonul si primeste curent ).M'am uitat la spate si scrie ca ii trebuie siguranta time-delayed (T2AL250V). Ma gandesc ca asta ar fi cauza, ca primeste un soc initial si se arde tipul pe care il am eu. Am intrebat azi la magazinul de electronica si au spus ca au doar F'uri si ca nu voi gasi T'uri.Acum intrebarile mele sunt:1.Am o problema la sistem ?2.Unde as putea gasi sigurantele care imi trebuiesc?3.Daca nu gasesc siguranta potrivita, daca as pune un F de amperaj mai mare as putea strica sistemul ?Multumesc anticipat oricui ma ajuta sa rezolv aceasta problema.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca nu gasesti de 2A temporizata, atunci folosirea uneia rapide este singura solutie pe moment.

Fara sa ma uit prin datasheeturi la sigurante, eu estimez ca poti inlociu o siguranta de T2A  cu una rapida F4A sau chiar F5A, fara a avea probleme.

Link spre comentariu
Vizitator iddark

Mersi de reply.Am mai cautat pe net aparent multi oameni au avut problema asta si mai nimeni nu a solutionat'o decat schimband sistemul cu totul... ce am gasit eu in schimb era doar la americani, si intr'adevar la ei sistemul foloseste siguranta temporizata pe 4A fata de 2A varianta europeana ... se pare ca imi voi lua un sac de sigurante si sa ma rog sa ard cat mai putine pana nimeresc una de merge

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări