marius75 Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Salut. Am un Tv Grundic Elegance (tub CRT) cumparat prin 2003 si de cateva zile imaginea tot trage pe dreapta (probabil cere altul nou) , adica toata imaginea se deplaseaza spre partea dreapta a televizorului. In acelasi timp apare si o intunecare a ecranului. Nu face mereu...cateodata merge ore in sir OK, dupa care incepe sa faca problema asta. Cam ce ar putea fi? Sper sa nu fie vreun CI , mai degraba ceva condensatori uscati sau vreo lipitura rece. Inainte sa-l desfac am intrebat ca sa stiu la ce sa ma astept... daca e ceva grav, sau un defect mai des intalnit.. Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Probabil defazeaza pe H.Fara masuratori greu de spus ce e defect Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 condesatori uscati,contacte imperfecte,sincro h,trafo driver si tranzistor driver condesator trafo driver,tranzistor final linii, Link spre comentariu
marius75 Postat Iulie 11, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2015 (editat) Va multumesc pentru raspunsuri! Se pare ca era vorba despre ceva lipituri reci la o rezistenta de putere (poza 1) rezistenta se misca liber, practic era "in aer", am refacut lipiturile, iar doua dintre piciorusele trafo aratau ca in poza 2, am refacut lipiturile la toate. Acum deja l-am montat, merge normal, sper ca sa nu mai am probleme cu el...cu toate ca am pus ochii pe un TV LED... Editat Iulie 11, 2015 de marius75 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum