Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Grundig imaginea "trage pe dreapta".

marius75

Postări Recomandate

Salut. Am un Tv Grundic Elegance (tub CRT) cumparat prin 2003 si de cateva zile imaginea tot trage pe dreapta (probabil cere altul nou) :rade: , adica toata imaginea se deplaseaza spre partea dreapta a televizorului. In acelasi timp apare si o intunecare a ecranului. Nu face mereu...cateodata merge ore in sir OK, dupa care incepe sa faca problema asta.

Cam ce ar putea fi?

Sper sa nu fie vreun CI , mai degraba ceva condensatori uscati sau vreo lipitura rece. Inainte sa-l desfac am intrebat ca sa stiu la ce sa  ma astept... daca e ceva grav, sau un defect mai des intalnit.. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marius75

2

• iuliantv

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va multumesc pentru raspunsuri!

Se pare ca era vorba despre ceva lipituri reci la o rezistenta de putere (poza 1) rezistenta se misca liber, practic era "in aer", am refacut lipiturile, iar doua dintre piciorusele trafo aratau ca in poza 2, am refacut lipiturile la toate.  Acum deja l-am montat, merge normal, sper ca sa nu mai am probleme cu el...cu toate ca am pus ochii pe un TV LED...

Posted Image

Posted Image

Editat de marius75
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări